Motorola dezvaluie sase noi telefoane - Mobil - 2019

Anonim

Cu ecrane vii color, mesagerie avansată, jocuri integrate și descărcabile și opțiuni de personalizare, fiecare nou model oferă o combinație unică de funcții "must-have" pentru a oferi consumatorilor achizitionarea de telefoane care satisfac nevoile lor și se potrivesc cu bugetul lor.

"Fiecare dintre aceste noi telefoane a fost conceput pentru a combina tehnologia de vârf a Motorola cu accesibilitatea", a declarat Tom Lynch, președintele Motorola Personal Communications Sector. "Strategia noastră este să invităm și să permitem consumatorilor milioane de consumatori să se alăture revoluției fără fir - și, la rândul lor, să extindă oportunitățile operatorilor wireless de a crește fluxurile de venituri prin intermediul creșterii oferite de piața masivă".

Interfața utilizator pentru noile telefoane Motorola a fost optimizată pentru a spori ușurința de utilizare și acces rapid pentru funcțiile cele mai frecvent utilizate, inclusiv îmbunătățiri ale aplicațiilor de mesagerie și ale vitezei de introducere a textului.

Motorola C550
Motorola C550 conduce pachetul de telefoane noi cu o cameră video integrată VGA, mesagerie multi-media, aplicații Javaâ descărcabile și tonuri de apel personalizabile - toate combinate într-unul dintre cele mai mici și mai ușoare modele disponibile. Modelul C550 oferă o combinație unică bogată, accesibilă și accesibilă, care va spori accesul consumatorilor la foto-mesagerie și va crește potențialul veniturilor pentru operatori. Modelul C550 este așteptat să fie disponibil în Europa și în Asia în acest an.

Motorola C450
Modelul Motorola C450 este plin de caracteristici distractive pentru a menține distracția și conectarea utilizatorilor. Acest telefon elegant include funcții de mesagerie foto pentru conversații silențioase, precum și Javatechnology pentru descărcarea de jocuri la un capriciu. Și, cu utilizatori foto ID apelanți * pot vedea cine sună dintr-o privire. Icoane colorate, screensavere, difuzoare polifonice, tonuri de apel remixabile MotoMixer și tonuri de discuție și timp de așteptare îmbunătățite rotunjesc acest telefon mic, ușor. Motorola C450 este disponibil în prezent în Europa și se așteaptă să fie disponibilă în Asia (după modelul C375) mai târziu.

Motorola C250
Cu un design deosebit, un ecran color vibrant și conținut descărcabil de la MTV, noul Motorola C250 va asigura cu siguranță că mândreții vor fi mândri de cei care se ocupă de tendințele mobile. Cu difuzoare polifonice și modelul Motomixer, modelul C250 pune capăt tonurilor de apel plictisitoare, permițând utilizatorilor să amestece sunetul unic și individual la fel de bun ca orice DJ. Și, cu capacele interschimbabile ale modelului C250, față-verso, împreună cu teme descărcabile, screensavere animate și imagini de fundal, utilizatorii pot lăsa creativitatea să se deplaseze gratuit și să-și facă mobilul să se uite și să se simtă singuri. Motorola C250 este disponibil în prezent în Asia și Europa.

Motorola C343
Combinând un ecran complet color, serviciul de mesagerie îmbunătățită (EMS) și capacele interschimbabile într-un design compact, ergonomic, Motorola C343 extinde confortul și stilul personal pentru a îmbunătăți experiența de comunicare a oricui, fără un preț de preț high-end. Complet cu tonuri de apel muzicale, jocuri și screensavere animate încorporate și descărcate și imagini de fundal modelul C343 are caracteristicile pe care consumatorii de astăzi pe piața de masă le cer. Motorola C343 este disponibilă acum în America de Nord și este de așteptat să fie disponibilă în America Latină la începutul anului viitor.

Motorola C200
Pentru consumatorii care doresc o experiență de bază din punctul de vedere al calității, noul Motorola C200 îmbină cele mai bune capabilități de voce și mesagerie într-un design compact și elegant. Jocuri încorporate oferădiverse în timpul perioadelor de nefuncționare. În plus, screensaverele animate și tonurile de apel descărcate permit utilizatorilor să personalizeze imaginea și sunetele modelului lor C200. Motorola C200 va fi disponibilă în Europa și Asia în acest an.

Motorola V150
Telefonul mobil Motorola V150 este o versiune îmbunătățită a popularului Motorola V50, care a fost introdus în. Noua versiune dispune de un ecran color încorporat într-un stil compact de clapetă de argint compact - un design retro mult iubit. Pe lângă aspectul său bun și stilul său, modelul V150 oferă utilizatorilor posibilitatea de apelare vocală, funcții îmbunătățite de mesagerie și acces la Internet. De-a lungul timpului favorit, cu un twist nou și îmbunătățit! Motorola V150 se așteaptă să fie disponibilă în Europa și Asia în acest an.