NBC, Fox Invest în televiziunea mobilă - Mobil - 2019

Anonim

MobiTV este o descărcare Java disponibilă pe telefoanele Sprint PCS Vision (SM). Folosind cunoștințele sale despre preferințele și modelele de vizualizare ale unei baze de abonament în creștere, MobiTV a colaborat cu acești furnizori de conținut pentru a oferi programe care să răspundă cerințelor unui public de televiziune în mișcare.

Dr. Phillip Alvelda, CEO al Idetic, Inc., dezvoltatorul MobiTV, a declarat: "MobiTV a deschis o nouă categorie și un canal de distribuție semnificativ pentru conținutul de televiziune. Având aceste rețele majore adăuga conținutul lor la serviciul MobiTV este mărturia impulsului MobiTV pe piață. Cu peste un miliard de utilizatori de telefoane mobile din întreaga lume, considerăm că televiziunea live în direct și tehnologia noastră proprie care face acest lucru posibil reprezintă o oportunitate semnificativă pentru toate tipurile de furnizori de conținut. "

NBC Universal va oferi titluri și știri de ultimă oră de la NBC News, cel mai vizionat lider al știrilor din America. Adăugarea programării NBC News se bazează pe ofertele actuale de la MobiTV oferite de NBC Universal, care includ canalele MSNBC și CNBC.

"Având în vedere peisajele mediatice care evoluează astăzi, găsirea de noi platforme pentru conținutul NBC Universal este o prioritate de vârf", a declarat Brandon Burgess, vicepreședinte executiv al NBC Universal, media digitale, canale internaționale și dezvoltarea afacerilor. "Utilizarea conținutului nostru de știri pentru utilizatorii de telefoane mobile sa dovedit a fi o potrivire bună cu ofertele noastre actuale de pe MobiTV, așa că suntem încântați să adăugăm NBC News la listă".

Canalul FOX Sports de pe MobiTV oferă acoperire națională de știri cu FOX Wire, acoperire regională cu Raportul sportiv regional, clipuri de la cele mai importante programe de divertisment sportiv, cum ar fi "Cea mai bună petrecere a spectacolului sportului" și "Dincolo de glorie", plus FOX Sports One, NFL pe FOX, MLB pe FOX, fotbalul de fotbal sâmbătă și înregistrări exclusive de evenimente non-aired.

Directorul general al FOX Sports Interactive Media și senior vice-presedinte, Ross Levinsohn, a adăugat: "Acest parteneriat cu MobiTV le permite FOX Sports să facă mai mult decât să-și mențină fanii în viteză la victorii și pierderi, ne dă posibilitatea de a livra programarea noastră sportivă 24 de ore zi. Este un canal de programare sportiv "mereu pe". "

Canalul Time Comedy va cuprinde o gamă largă de comedii de stand-up de la unii dintre cei mai buni comedianți ai națiunii.

David E. Goldman, CEO al timpului de comedie, a declarat: "Stim ca un pic de umor poate merge mult pentru a face timpul de calatorie sau timpul stand-in-line mai suportabil - asa ca suntem incantati de acest parteneriat cu MobiTV. Vor exista mai multe râsete audiate în sălile de așteptare și în terminalele aeroportuare, deoarece acum putem aduce spectacole de la cunoscuți comici și animatori la telespectatorii MobiTV, oriunde s-ar afla. "

MobiTV, dezvoltat de Idetic, Inc., este disponibil momentan pe telefoanele Sprint PCS Vision. Pentru 9, 99 USD pe lună, abonații Sprint PCS Vision se pot bucura de NBC News, FOX Sports and Comedy Time, disponibil acum, alături de ABC News Now, MSNBC, CNBC, Discovery Channel, Televiziunea de Televiziune Colegiu, Canalul de învățare și multe altele. Pentru mai multe informații sau pentru a vă abona la MobiTV, vizitați un magazin Sprint, sunați la numărul 510-981-1303 sau accesați www.mobitv.com.