NEC și parteneriatul mobil Dwango - Mobil - 2019

Anonim

Acordul permite companiei NEC să ofere aplicații Javaâ € "atrăgătoare, descărcabile, către consumatorii americani pe telefoanele sale High Definition Mobile +.

În mod specific, consumatorii vor putea să se bucure de o versiune demo a lui Dwango Star Diversionâ € ™ - un joc de fotografiere verticală de sus în jos - care va fi preîncărcat pe telefoanele mobile NEC 515. Dwango va oferi Star Diversion exclusiv consumatorilor prin intermediul telefonului NEC 515 fără fir timp de șase luni de la lansarea telefonului în Statele Unite în al doilea trimestru al anului 2003. Jucătorii pot alege să cumpere versiunea completă a jocului după ce au avut șansa de a jucați demo-ul.

"Succesul companiei Dwango în dezvoltarea și marketingul de aplicații pentru dispozitive mobile din Japonia ne va ajuta să aducem un nivel similar jocului interesant pentru consumatorii din America de Nord", a declarat Noboru Sakata, directorul general al Diviziei de Inginerie Wireless de la NEC America, Inc. "Ecranul color mare, de înaltă rezoluție și procesorul dedicat de aplicații dedicat va oferi consumatorilor un mediu excelent pentru a juca Star Diversion."

Receptorul mobil NEC 515 este echipat în special pentru o experiență îmbunătățită a jocurilor. Atât NEC 515, cât și Diversionul Star Dwango utilizează DoJa, o versiune japoneză Java, creată de NTT DoCoMo, care permite consumatorilor să se bucure de atracțiile și sunetele rapide pe care le oferă Star Diversion. Limba DoJa permite utilizarea unui sonerie polifonică, a unor caracteristici speciale de vibrație și a capacității simultane de apăsare a tastelor. NEC 515 dispune de un al doilea procesor dedicat aplicațiilor Java care permit jocul rapid al jocului.

â € œDwango Star Diversion este jocul perfect pentru a evidenția caracteristicile dualului procesor și utilizator al noului telefon mobil NEC 515 ", a spus Robert E." Dwangobob "Huntley, fondator și director executiv al Dwango America de Nord și co-fondator, acționar, fost președinte și director al Dwango Japan. "Sperăm că consumatorii vor fi atât de impresionați de jocul pe noul lor telefon, vor avea probleme în a le pune jos."

Obiectul lui Star Diversion, continuarea starului lui Dwango, este să scrii cât mai multe puncte posibil prin distrugerea ambarcațiunilor inamice, evitând distrugerea. Jucătorul trage cu arme inamice utilizând un laser cu foc rapid și rachete de acaparare. Pentru a șterge fiecare dintre cele cinci etape ale jocului, jucătorul trebuie să învingă nava-mamă.