NEC telefon fără fir de înaltă definiție - Mobil - 2019

Anonim

Această relație exclusivă oferă avantajele rețelei puternice AT & T Wireless combinată cu experiența globală a NEC în dezvoltarea și producția de telefoane. Disponibil pentru consumatorii americani pe 28 iulie, HDD 515 va servi ca un telefon premiat pentru jocuri, oferind atât capabilități îmbunătățite de joc, cât și mesagerie multimedia.

Inset este placa de sunet 515 High Definition Mobile (HDM) "

Acordul NEC America-AT & T Wireless este o extensie firească a relației puternice dintre NEC și NTT DoCoMo, Inc., un acționar cheie al AT & T Wireless. Bazându-se pe utilizarea de către NEC a tehnologiilor avansate de la iTunes (TM) mobile în Japonia și Europa, NEC America împreună cu AT & T Wireless vor oferi consumatorilor din SUA tehnologii inovatoare.

"Cu progresele recente în claritatea afișajului, în calitatea sunetului și în aplicațiile multimedia, am introdus acum o nouă eră a tehnologiei" High Definition Mobile "", a declarat Noboru Sakata, directorul general al diviziei de inginerie wireless de la NEC America, Inc. 515 HDM combină multe aplicații și caracteristici căutate, cum ar fi presa cheie simultană, care permite jucătorilor să tragă și să se miște în același timp, un sunet polifonic integrat și feedback-ul vibrațiilor în joc ".

"Cu adăugarea telefoanelor NEC America 515 High Definition Mobile la linia noastră de telefoane cu microunde, clienții AT & T Wireless vor avea acces la o experiență mobilă interesantă și distractivă", a declarat Phil Osman, vicepreședinte Mobile Mobile Services pentru AT & T Wireless. "Prin oferirea unui telefon compatibil Java cu un ecran color strălucitor și sonerie polifonică, clienții noștri se pot bucura cu adevărat de cea mai bună experiență în jocul wireless."

Strategie mobilă la nivel mondial

Lansarea modelului 515 HDM în America de Nord reprezintă o parte esențială a planurilor NEC Corporation de a-și extinde semnificativ afacerile de telefonie mobilă de peste mări în anul fiscal încheiat în martie 2004. NEC intenționează să introducă aproximativ 20 de telefoane noi pe piețele internaționale,, Tehnologiile japoneze pe piață.
"Pe măsură ce piața japoneză de telefonie mobilă se apropie de maturitate, NEC se așteaptă să obțină profitabilitate prin extinderea pe piața de peste mări promițătoare, pe baza experienței și experienței sale ca furnizor de telefonie mobilă din Japonia", a declarat Yoshiharu Tamura, directorul general al diviziei Mobile Terminal de la NEC Corporație. "NEC își propune să devină un producător de frunte de telefoane mobile de Internet cu o cotă de piață de 15%, venituri de un trilion de yeni și vânzări de telefoane mobile de peste mări, care să includă 50% din totalul vânzărilor de telefoane mobile în 2005."
NEC a început să livreze telefoane GSM / GPRS de generație următoare de pe piețele non-japoneze în ultimul an fiscal. NEC a furnizat până acum aceste telefoane high-end unor companii de transport, cum ar fi KPN Group, care acoperă Țările de Jos, Germania și Belgia, Bouygues Telecom din Franța, Telefonica Mobiles Espana, Telecom Italia Mobile și China Mobile. În plus, NEC a furnizat telefoane UMTS companiei Hutchison Wampoa Group, primul operator de telefonie mobilă din afara Japoniei, care oferă servicii comerciale 3G bazate pe tehnologia W-CDMA.

Fulger mobil rapid

Primul dintre telefoanele mobile HDM de la NEC, modelul 515 HDM - prin factorul de formă compact și elegant, oferă o conectivitate globală GSM prin combinarea funcțiilor de voce și date cu funcționalități interactive, bogate în caracteristici într-o bandă quad-band GSM / GPRS mediu inconjurator. Echipat cu un ecran de dimensiuni mari, de 2, 2 inci, de 65, 536 de culori, cu inele polifonice de 40 de note și tehnologii avansate precum DoJA (TM), o versiune de Java (TM), creată special pentru mediul mobil într-un parteneriat între NTT DoCoMo, Inc. (NTT DoCoMo) și Sun Microsystems, modelul 515 HDM oferă o interfață impresionantă de jocuri, precum și o experiență performantă în computerele mobile. În plus, telefonul dispune de un al doilea procesor de aplicații dedicat pentru a permite redarea rapidă a jocului mobil, fără a suprasolicita sau a afecta apelurile primite.

"NEC are o istorie îndelungată de inovare și avansare tehnologică și continuăm această tradiție astăzi cu introducerea telefonului 515 HDM", a spus Sakata. "Am pus un accent deosebit pe personalizarea cu HDM 515. Consumatorii vor putea să facă fiecare telefon propriu prin descărcarea conținutului de pe portalul de conținut al NEC sau prin intermediul modului AT-T Wireless "m-mode".

Prin intermediul portalului de conținut specializat al NEC, www.NECHDM.com, utilizatorii 515 HDM pot descărca imagini de fundal pe 16 biți, melodii polifonice cu 40 de note și jocuri Java (TM). În plus, pot redimensiona fișierele de imagini personale și le pot trimite pe telefonul lor pentru a fi utilizate ca imagini de fundal în stand-by sau pentru un apelant pentru imagini pentru o personalizare mai bună. Utilizatorii pot crea, de asemenea, șapte grupuri diferite de apeluri, atribuind una dintre cele șapte culori LED vibrante apelanților care intră.