NEC dezvăluie telefonul cu cameră de 525 HDM - Mobil - 2019

Anonim

NEC America, a anunțat astăzi lansarea primului său telefon cu cameră digitală, modelul 525 High Definition Mobile + (HDM), din Statele Unite. Disponibil prin canalele de vânzări AT & T wireless, modelul 525 HDM - al doilea dintre cele 500 de serii de telefoane mobile NEC disponibile pentru clienții AT & T Wireless - adaugă o cameră digitală încorporată și un ecran LCD de 4.096 de culori externe, oferind o experiență interesantă de utilizare finală prin tehnologia avansată a aplicațiilor și prin funcționalitatea bogată în funcții.

NEC eliberează HDD-ul 525 în combinație cu îmbunătățirea serviciului AT & T Wireless ™ mMode ™. mMode oferă clienților AT & T Wireless acces mai rapid și mai ușor la informații și servicii de divertisment cu un nivel de simplitate și personalizare de neegalat. Cu ajutorul accesului la o singură atingere a facilităților de navigare avansate precum tehnologia xHTML, clienții NEC vor avea o experiență mai bogată în timp ce pot descărca cu ușurință jocuri, imagini de fundal și tonuri de apel care profită de capabilitățile de personalizare îmbunătățite ale dispozitivului.

"NEC America 525 de înaltă definiție telefon mobil arată în mod clar lățimea și adâncimea de toate că mMode are de oferit, " a spus Sam Hall, vicepresedinte al serviciilor de la Mcode la AT & T Wireless. "Prin oferirea celui mai nou telefon NEC cu ecranul său impresionant, vibrant și cu un singur buton de acces la conținut descărcat, clienții noștri se vor bucura de o experiență mobilă personalizată și distractivă."

Modelul 525 HDM se bazează pe succesul modelului 515 HDM, primul telefon din seria 500, prin adăugarea unei camere la suita de caracteristici de ultimă generație. Aparatul de fotografiat încorporat de 100K, cu zoom digital 2X, permite utilizatorilor să capteze imagini clare, care pot fi vizualizate pe ecranul color de 2, 2 inci, de 65K. Ecranul LCD extern, colorat, de 4K, permite consumatorilor să utilizeze ID-ul apelantului pentru a vedea imagini colorate ale tuturor prietenilor, familiei și colegilor lor.

În plus, 525 HDM este un telefon mobil cu bandă GSM / GPRS care oferă capacități de comunicare internațională. Acesta este echipat cu un cip de tonuri polifonice de 40 de note de la Yamaha, oferind utilizatorilor acces la melodii de inel cu un nivel remarcabil de claritate instrumentala si sunet realist.

Telefonul dispune de tehnologii avansate, cum ar fi DoJAâ ", o versiune Javaâ", creată special pentru mediul mobil de către NTT DoCoMo, Inc. (NTT DoCoMo) și Sun Microsystems. Folosind DoJA și utilizând un al doilea procesor de aplicații dedicat, HDD 525 este capabil să ofere o experiență de joc mobil cu fulgere rapidă, care nu afectează apelurile primite.

"Construindu-ne pe lunga istorie a inovatiei NEC si a progreselor tehnologice, suntem mândri sa introducem cel de-al doilea telefon din seria 500 in Statele Unite", a declarat Noboru Sakata, Director General al Diviziei Wireless de la NEC America, Inc. â € œThrough numeroasele caracteristici de personalizare ale modelului 525 HDM, consumatorii vor putea să-și facă telefonul în mod unic prin descărcarea melodiilor de inel, a imaginilor de fundal și a jocurilor prin intermediul portalului de conținut al NEC sau prin serviciul ATTM Wireless mMode. "

Prin portalul de conținut redactat de NEC, utilizatorii www.NECHDM.com, 515 și 525 HDM pot descărca imagini de fundal pe 16 biți, melodii polifonice cu 40 de note și jocuri DoJA. Utilizatorii își pot crea chiar melodia de sonerie originală, o nouă caracteristică pe site-ul NEC. În plus, pot redimensiona fișierele de imagini personale și le pot trimite pe telefonul lor pentru a fi utilizate ca imagini de fundal în stand-by sau ID-ul apelantului pentru o personalizare mai mare.

Telefonul mobil NEC 525 High Definition este disponibil acum la locațiile AT & T Wireless din toată țara și la www.NECHDM.com. Telefonul vine pre-încărcat cu mai multe versiuni demo ale jocurilor incitante, inclusiv bowling, dwango wireless "(OTCBB: DWGN) de sus în jos vertical de joc" Star Diversion "și Black Jack de dwango.