Smartphone-ul nou BenQ OMAP - Mobil - 2019

Anonim

Procesoarele de aplicații OMAP și tehnologia GSM / GPRS fără fir TCS de la Texas Instruments Incorporated vor alimenta P30 - primul smartphone de la BenQ Corp., o companie lider digitală în domeniul dispozitivelor de viață. Telefonul va rula sistemul de operare Symbian (OS) și va fi lansat în al patrulea trimestru al anului 2003.

"Noul P30 oferă consumatorilor o gamă largă de caracteristici noi și interesante, precum aplicații video, navigare pe internet și aplicații grafice, toate într-un mod elegant", a declarat Irwin Chen, vicepreședinte al BenQ, Networking & Communications Business Group . "Procesorul TI OMAP, împreună cu tehnologiile TTS TCS fără fir, joacă un rol integrat în implementarea noului smartphone. Suntem foarte mulțumiți de rezultatele cooperării noastre puternice

Procesorul OMAP1510 eficient din punct de vedere energetic oferă utilizatorilor de dispozitive mobile o performanță îmbunătățită a aplicațiilor, permițând BenQ P30 să ofere consumatorilor o varietate de aplicații de înaltă performanță, cum ar fi video, camere foto, MP3 player și jocuri, fără a compromite durata de viață a bateriei. Mai mult, procesorul OMAP1510 furnizează smartphone-ul BenQ cu mușchiul de procesare necesar pentru alimentarea sistemului OS la nivel înalt și a facilităților multimedia extinse, printre care:

• Ecran TFT color de 65K
â € ¢ Camera integrată cu rezoluție VGA și adâncime de culoare de 26 VIT
â € ¢ MP3 și MPEG 4 redare și înregistrare video

Receptorul P30 de la BenQ include, de asemenea, benzile de bază digitale și analogice GSM / GPRS din chipset-ul TI TCS2100. Modelul TI de înaltă performanță TBB2100 dual-core utilizează o tehnologie inovatoare de divizare a puterii pentru a oferi producătorilor precum BenQ un timp de așteptare și consum de putere, iar TWL3014 analogic TI integrate funcțiile de gestionare a alimentării pentru cerințele reduse ale spațiului de bord, și costul de dezvoltare.

"Tehnologia fără fir mobilă permite oamenilor să se conecteze, să comunice și să facă schimb de informații cu privire la dispozitive precum P30", a declarat Tom Kuo, directorul general al departamentului de vânzări și marketing semiconductor TI Taiwan. "Soluțiile noastre integrate, de înaltă performanță, eficiente din punct de vedere al consumului de energie, permit companiilor precum BenQ să construiască rapid dispozitive cu caracteristicile și funcționalitățile pe care clienții le cer."