Noi telefoane LG G4010 și G4050 - Mobil - 2019

Anonim

LG Electronics (CEO și vicepreședinte SSKim / www.lge.com) a început să furnizeze primele seturi de telefoane GSM companiei majore de comunicații Cingular; pătrundând astfel piețele GSM cu tehnologia sa avansată și modelele diferențiate.

Cingular Wireless și LG Electronics au anunțat astăzi că Cingular este primul operator de transport din SUA care oferă noua linie de telefoane LG pentru Sistemul Global de comunicații mobile (GSM). LG Electronics și Cingular introduc și primele două telefoane mobile LG, G4010 și G4050.

Cingular oferă cea mai largă varietate de telefoane inovatoare și elegante care suportă cele mai noi servicii, inclusiv jocuri, grafică, mesaje multimedia și tonuri de apel polifonice, a declarat Frank Boyer, senior vice president, lanț de aprovizionare Cingular Wireless. Noua linie de telefoane mobile LG Mobile oferă clienților noștri mai multe opțiuni în găsirea soluțiilor wireless care le potrivesc cel mai bine.

Scopul LG este acela de a oferi consumatorilor telefoane la modă care să le ofere funcțiile și serviciile pe care le doresc, a declarat Jae Hoon Bae, președintele LG Mobile Phones. Introducerea unui nou grup de telefoane GSM cu caracteristici special concepute special pentru Cingular Wireless pentru a-și satisface noile servicii le oferă clienților posibilitatea de a experimenta aceste servicii impresionante în stil deosebit.

Modelul G4050 oferă designul clapetă de semnături LG și ID-ul apelantului ecologic Electro-Luminescent (OEL), care economisește durata de viață a bateriei. LG G4050 oferă, de asemenea, o varietate de funcții avansate într-un telefon compact și elegant. Telefonul are un ecran de 65 000 de culori, 40 de sunet MIDI polifonice și 10 tonuri de apel ID apelant, apelare vocală activată, serviciu de mesagerie text și un accesoriu opțional atașabil al camerei, plus trei ore de convorbire și opt zile de așteptare.

O alternativă la telefoanele tradiționale "candy-bar", LG G4010 oferă clienților conștienți de costuri un telefon simplu și fiabil care nu sacrifică designul. G4010 oferă o gamă completă de caracteristici, inclusiv 40 de sunet MIDI polifonice și 10 tonuri de apel pentru apeluri de tip apelant, mesaje text și imagini, tonuri de apel și jocuri descărcabile. În plus, telefonul are două ore și jumătate timp de convorbire, șase zile de timp de așteptare și un ecran LCD în tonuri de gri, întregul telefon cântărind mai puțin de trei uncii.

Consumatorii pot face LG G4050 și G4010 o reflectare a personalităților lor personalizând tonul de apel al telefonului și descărcând melodiile preferate din biblioteca extinsă de tonuri de apel a lui Cingular, disponibilă la adresa www.cingularextras.com