Noi telefoane LG LG-SC8000, LG-KC8000 - Mobil - 2019

Anonim

LGE (vicepreședinte și CEO SSKim / www.lge.com) a finalizat dezvoltarea telefonului inteligent de vârf Slide Down (LG-SC8000, LG-KC8000) și a prezentat-o ​​consumatorilor europeni la "ITU Telecom World 2003" "la Geneva. Cel mai recent telefon inteligent este echipat cu o cameră de 1, 1 milioane de megapixeli încorporată, procesor Intel 400Mhz Xscale pentru PDA, memorie de 192 MB și versiune coreeană "Pocket PC 2003 coreeană" a Microsoft ca și O / S.

Cea mai importantă caracteristică a telefonului inteligent este faptul că reprezintă dezvoltarea unui telefon inteligent, care combină un telefon mobil cu o interfață de utilizator în stil PDA. Dispune de camera video încorporată de 1 megapixel tip CCD, cu funcție video de o oră și tastatură semi-automată de tip sliding, care reduce dimensiunea sa.

Telefonul inteligent, al cărui design este diferit față de PDA-ul convențional, arată ca un telefon mobil Slide Down Type. De asemenea, are o memorie suplimentară de 128MB exclusiv pentru multimedia, creând memorie de 196MB în total.
LGE se așteaptă, de asemenea, ca telefonul cu cameră CMOS de 300 000 pixeli, utilizat în prezent în aceste zile, să devină un telefon cu cameră pentru jucării, atunci când introduce modelul CCD de 1, 1 milioane de pixeli. Tipul CCD oferă o definiție și o calitate superioară celei de tip CMOS.

Produsul are un slot pentru o cartelă de memorie portabilă, astfel încât este posibilă și extinderea memoriei și are porturi IrDA și USB care facilitează comunicarea cu alte dispozitive informatice.

O varietate de funcții multimedia sunt livrate pe ecranul LCD de 2, 8 inchi 262, 000 TFT color, inclusiv redarea video, editarea fotografiilor și trimiterea prin poștă, descărcarea MMS, GPS, video și MP3 prin intermediul PC-ului și redarea. Telefonul urmează să fie lansat inițial în Coreea la sfârșitul anului.

LGE a anunțat că va prezenta cel mai recent produs de la ITU Telecom World 2003, în perioada 12-18 octombrie, presei și părților interesate din industrie.

Dl. James Kim, președinte și CEO al LG Electronics Information and Technology, a declarat: "Telefonul inteligent Slide Down Type este cel mai avansat dispozitiv multifuncțional inteligent și semnalează cu siguranță începutul erei ubicuoase viitoare".

LGE utilizează telefonul inteligent multifuncțional / multimedia ca produs strategic care simbolizează tehnologia avansată a companiei pe piața telefoniei PDA atât în ​​Europa cât și în întreaga lume.

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&threadid=3135