Noi smartphone-uri Microsoft și Motorola - Mobil - 2019

Anonim

Noul Motorola MPx200 este așteptat să fie disponibil de la AT & T Wireless în al patrulea trimestru al acestui an.

Utilizând software-ul Microsoft Windows Mobile, noul telefon Motorola MPx200 va permite clienților AT & T Wireless să ia cu ei funcționalitatea și familiaritatea funcțiilor Microsoft Office și Outlook® cu ei în timp ce se deplasează. Cu cele mai recente funcții de gestionare a informațiilor personale (PIM), utilizatorii de telefoane pot să sincronizeze cu ușurință și să acceseze contactele Outlook, inbox, calendar și sarcini. În plus, companiile care caută un mijloc scalabil și sigur de accesare a informațiilor din spatele firewall-urilor corporative vor putea profita de soluția unică de furnizare a surselor de alimentare fără fir a AT & T Wireless pentru a simplifica și a minimiza eforturile de implementare a departamentelor de tehnologie a informațiilor corporative. Telefonul acceptă, de asemenea, navigarea pe Internet folosind Pocket Internet Explorer și integrează pe deplin serviciul MSN® Messenger pentru o experiență robustă de mesagerie instantanee. Motorola MPx200 va avea, de asemenea, acces "la un singur click" la serviciul popular mMode (sm) al AT & T Wireless pentru a conecta clienții la cele mai recente știri, vreme, sport, jocuri, servicii de mesagerie și multe altele.

"Împreună cu Microsoft și Motorola, vom face următorul salt înainte de a vă îndemna biroul companiei", a declarat Andre Dahan, Președinte al Serviciului Mobile Multimedia Mobile AT & T. "Motorola MPx200 este un dispozitiv ideal pentru profesioniștii mobili care caută o extensie wireless a locului lor de muncă - și pentru consumatorii care caută cea mai bună funcționalitate multimedia. Acest dispozitiv de ultimă oră ne oferă flexibilitatea de a satisface nevoile atât profesioniștilor mobili, cât și companiilor care caută o soluție simplă, sigură și scalabilă pentru a răspunde nevoilor crescânde ale pieței întreprinderilor în economia mobilă de astăzi ".

"Profesioniștii ocupați de astăzi solicită mai mult din experiența lor wireless și căutând combinația corectă de fiabilitate și sincronizare care le poate menține conectarea și distrația în timp ce sunt mobile", a declarat Peter Knook, vicepreședinte corporativ al dispozitivelor mobile și embedded la Microsoft. "Noul Motorola MPx200 oferă o experiență mult așteptată de telefonie mobilă, combinând software-ul Windows Mobile puternic și familiar cu tehnologia avansată de la AT & T Wireless