Noul Motorola C343 disponibil acum la Verizon - Mobil - 2019

Anonim

Combinând un ecran complet color, Serviciul îmbunătățit de mesagerie (EMS) * și capacele interschimbabile într-un design compact, ergonomic, Motorola C343 extinde divertismentul, organizarea și stilul personal al experienței de comunicare a consumatorului.

Motorola C343 oferă consumatorilor o gamă largă de opțiuni de modă, de divertisment și de comunicare, fără un preț de preț high-end ", a declarat Joe Woods, Vicepreședinte pentru Operațiuni cu Produsele pentru Motorola. Serviciul "Get the Now", telefonul C343 oferă consumatorilor ceea ce doresc - divertisment personalizat, cu jocuri și tonuri de apel descărcabile, organizare personală și profesională prin intermediul aplicațiilor Calendar și Databook și versatilitate de modă cu capace frontale și spate interschimbabile € Â

O persoană adevărată
Prin personalizarea Motorola C343, utilizatorii pot crea un companion mobil personalizat. Particularizați aspectul: din interior vă puteți alege o paletă de culori, o imagine de fundal și un screensaver care să vă afecteze apariția individuală. Ecranul color complet și iluminarea albastră a telefonului vor ajuta la accentuarea oricărui motiv. Și pentru coordonarea dulapurilor, utilizatorii pot schimba aspectul exterior al telefonului lor prin alegerea unei varietăți de imprimări și culori elegante. Personalizați-vă comunicațiile: prin funcția avansată a funcționalității EMS *, trimiterea unui mesaj personalizat este simplă - utilizatorii simplu completează mesajele text prin atașarea de pictograme animate, tapet și tonuri de apel pentru a exprima vizual un gând sau o emoție.

Un jucător real
Motorola C343 este capabilă să descarce * jocuri și tonuri de apel pentru a păstra timpul liber în acțiune. Și cu serviciul Verizon Wireless 'Get It Now, un utilizator mobil poate achiziționa tonuri de apel, jocuri, instrumente de productivitate și mai mult în aer și le poate descărca direct pe telefon. Pasionații de muzică pot transforma în continuare modelul C343 într-un dispozitiv de divertisment prin accesorizarea cu accesoriul MP3 player optional.

Puțin știu-tot
Cu ajutorul Motorola C343, utilizatorii pot să rămână pe lângă lumea în continuă schimbare, cu un calendar și carnet de date completate cu alerte de avertizare. Chiar dacă toate cele 500 de intrări din agenda telefonului modelului C343 sunt pline, un număr nu este niciodată greu de localizat prin noile caracteristici de sortare și căutare. Iar atunci când viața devine nebună, consumatorii pot accesa informațiile pe-run cu "întotdeauna" pe "capacitatea de internet", promițând că informațiile restaurantului local, evenimentele din comunitate și scorurile sportive sunt întotdeauna la îndemână. La 3, 8 uncii, compacte, know-it-toate-toate Motorola C343 se potrivește discret într-un buzunar saupurse.

Prețuri și disponibilitate
Motorola C343 este acum disponibilă la magazinele Verizon Wireless Communications la nivel național pentru un preț de vânzare recomandat de 79, 99 USD, cu un acord de serviciu de doi ani.