Telefonul nou NEC e616 3G - Mobil - 2019

Anonim

Portofoliul de produse NEC pentru telefoanele UMTS și W-CDMA este extins, oferind terminale elegante, aplicații de Internet mobil și software.

Vizitatorii standului NEC de la Geneva vor vedea cele mai recente telefoane 3G din Europa și Asia. NEC a dezvoltat acum unsprezece telefoane unice 3G la nivel mondial. Afișajul terminalelor va include modelul e616, care va fi cel de-al patrulea și cel mai nou terminal care va fi vândut în Europa. Pe măsură ce tehnologia 3G continuă să se extindă la nivel global, rolul continuu al NEC în dezvoltare va fi semnificativ. De la furnizarea primelor telefoane pentru NTT DoCoMo Inc. în Japonia și pentru Hutchison Whampoa Limited la nivel mondial, NEC continuă să conducă din experiența, proiectarea și fabricarea terminalelor mobile 3G.

E616 bogat în caracteristici va fi disponibil la nivel global prin Hutchison Whampoa Limited. În plus față de videoclipul personalizat, acest model compact oferă streaming audio și video, înregistrare video și redare și un GPS integrat (Global Positioning System) pentru serviciile cu localizare. Navigarea pe Internet prin intermediul portalului 3 este disponibilă printr-o cheie dedicată "3", iar camerele din față și spate sunt dotate cu zoom și panfocus, cu o lumină ușoară a camerei pentru imagini de calitate, zi sau noapte. Designul subțire este izbitoare din punct de vedere vizual și ușor.

Ideal atât pentru afaceri, cât și pentru uz personal, e616 are capacitatea de programare, calculator și conversie valutară, poate înregistra note vocale și poate fi setat să răspundă discret pentru a reduce la minimum întreruperile în timpul întâlnirilor sau filmelor. Ecranul de 2, 2 inchi recunoaște peste 65 000 de culori, iar combinația de caracteristici audio și vizuale de înaltă calitate face vizualizarea clipurilor video sau jocului, folosind Java? tehnologie, o experiență impresionantă.

Primul telefon 3G care va fi lansat în afara Japoniei, aparatul de fotografiat e606 are două camere integrate, montate pe față și spate, pentru imagini și video, acceptă apeluri video și navigare pe Internet. De asemenea, are capabilități Bluetooth și MMS. Seria e808 are camere duble, acceptă apeluri video și MMS. Dispune de un display color mare și oferă memorie îmbunătățită (64MB) în două modele - clapetă și bar. Tasta Qwerty face ca trimiterea prin e-mail să fie ușor de ținut la curent cu mersul.

Ultimul model din Japonia, locul de nastere al 3G, va fi de asemenea afisat pe standul NEC. Compactul FOMA N2102v este un telefon cu cameră video disponibil exclusiv prin NTT DoCoMo Inc, pentru a fi utilizat numai în Japonia. Două camere CMOS montate în exterior (320 000 pixeli) și interioare (110 000 pixeli) captează până la 10 imagini continue sau aproximativ 270 de secunde în valoare de imagini video care pot fi atașate la poștă. Mesajul de poștă electronică cu viteză îmbunătățită? permite apelul simultan și transmisia poștală - cu fotografii atașate din memoria de stocare sau proaspăt preluate. Funcția poate afișa, de asemenea, legătura adresei de e-mail a destinatarului apelului. Camera externă vine cu Reader de acces pentru a scana și a stoca url-urile din imprimare.

Un prim telefon mobil, N2102V este activat și cu PictureVoice? care permite utilizatorilor să înregistreze voce sau sunete pe fotografii sau video realizate cu telefonul și să le trimită ca atașamente prin e-mail. Un altul este afișajul TFT color exterior de un inch; afișând 65, 536 de culori și oferă un vizor excelent pentru fotografiere. Sunetul audio de calitate CD pentru aplicații este oferit de Advanced Audio Coding (AAC) și crește valoarea de divertisment a clipurilor video trimise prin i-motion la nivele noi. Toate caracteristicile obișnuite ale SMS-urilor, navigării pe Internet și e-mail-ului sunt standard la acest model.