Telefonul Samsung GPRS SGH-C100 nou - Mobil - 2019

Anonim

Ambalat cu cele mai recente caracteristici, SGH-C100 este considerat un hit cu consumatori la modă și la modă, câștigându-i cu simplitatea și eleganța.

Conform stilului și a sofisticării într-un pachet compact care cântărește doar 76 de grame, SGH-C100 are un finisaj metalic de argint și întunecat de două tone, precum și un design al tastaturii, cu o finisare simplă și o atingere robustă ergonomică. Este un telefon simplu și totuși elegant, complet echipat cu numeroase funcții pentru a îndeplini nevoile de viață mobilă ale utilizatorilor de modă.

"Samsung SGH-C100 este telefonul pentru cei care caută un design fără brioșă și totuși elegant, care încorporează simplitatea și eleganța rafinată a minimalismului Zen. În timp ce acesta este unul dintre telefoanele cele mai subțiri de pe piață, cu siguranță nu are compromisuri în ceea ce privește caracteristicile - cu un ecran color strălucitor de 65, 536, sunete polifonice de 40 de coarde, precum și o agenda telefonică și un organizator personal care vă ajută să vă administrați viaţă. Ca un telefon accesibil, care oferă cele mai bune forme și funcționalități, SGH-C100 va atrage cu siguranță segmentul orientat spre utilități, care pune accentul pe stil și design ", a declarat TB Choi, Managing Director, divizia Electronics Business de la Samsung Asia Pte Ltd.

Design subțire și rafinat
Cu o greutate de doar 17 mm și greutate de 76 de grame, SGH-C100 este unul dintre cele mai subțiri telefoane mobile cu ecran color din lume, care se montează chiar în palmă sau în buzunar, cu o cameră amplă de rezervat. Coperta metalică din metal argintie face aluzie la stilul și sofisticarea telefonului, a cărui eleganță este completată de finisajul de argint și metalic în două tonuri.

65, 536 culori Ecran LCD
Modelul SGH-C100 are un ecran strălucitor de 65, 536 de culori, care depășește toate celelalte cu afișajul color original, pentru a redarea imaginilor de viață în cele mai clare detalii. Telefonul poate fi folosit pentru a descărca imagini, jocuri de sunet și jocuri Java. De asemenea, vine cu 12 imagini de fundal încorporate.

40 de melodii polifonice
Modelul SGH-C100 pune o simfonie în buzunar, cu melodiile sale polifonice cu 40 de coarde, care sunt capabile să joace cele mai precise sunete - de la jazz dulce la muzică clasică, natura sunetează vocii umane.

De asemenea, puteți selecta tonul tastaturii atunci când apăsați o tastă, tonul de avertizare al mesajului când primiți un mesaj și un sunet diferit când porniți și opriți telefonul. De asemenea, puteți să adăugați varietăți și emoții la alertele telefonului prin setarea diferitelor efecte sonore.

Acest lucru vă permite să modificați modul în care sună telefonul pentru a vă exprima individualitatea și pentru a se potrivi diferitelor ocazii în orice moment al zilei.

Utilizatorii pot descărca, de asemenea, noi tonuri de apel polifonice de 40 de coarde de la Samsung Fun Club (//www.samsungmobile.com.sg).

Caracteristici suplimentare
SGH-C100 cu bandă duală (GSM 900/1800) vine cu o agendă telefonică de 500 de nume, precum și un organizator personalizat cu calendar, pentru a face lista, ora și data, alarma, calculatorul și caracteristicile de schimb valutar. De asemenea, este echipat cu EMS, IrDA și WAP 1.2 pentru a satisface toate nevoile dvs. de comunicare.

Jucătorii Avid vor fi încântați de cele patru jocuri interesante construite în telefon - Mierea, Hamster Box, Bowling și Midpman - care promite un tratament senzorial cu culoarea și sunetul uimitor. Mai multe pentru a fi descărcate gratuit prin Samsung Fun Club (www.samsungmobile.com.sg).

Samsung SGH-C100 va fi disponibil de la 6 august 2003 la toți distribuitorii / distribuitorii autorizați Samsung. Prețul recomandat de vânzare cu amănuntul este de 368 USD (plan 2 ani, plan operator dependent). Aceasta include pachetul complet de 1 baterie standard și un adaptor de călătorie.

Caracteristici tehnice: SGH-C100
Specificatii complete:
Dual-band GSM 900 + GSM 1800
Dimensiuni 111 x 45 x 17 mm
Greutate 76g
Ecran color LCD 65, 536 UFB
128 x 128 pixeli
Melodii polifonice Melody cu 40 de coarde
Antena Nil
Acumulator (Li-ion) 800 mA
Timp de convorbire * până la 2, 5 ore
Timp de stand-by * până la 90 de ore
Culoare Metal Silver

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&threadid=2767