Noua ediție Windows Mobile 2003 ediția a doua - Mobil - 2019

Anonim

În plus, Microsoft a livrat Visual Studio® 2005 Community Technology Preview, care oferă resurse valoroase pentru dezvoltatori și a anunțat un concurs Mobile2Market pentru a asista dezvoltatorii cu oportunități de promovare și de distribuție. Evenimentul din acest an a fost conceput pentru a ajuta atât dezvoltatorii de dispozitive mobile cât și cei de pe PC să profite de oportunitățile oferite de Windows Mobile.

"Convergența mediilor de dezvoltare pentru medii mobile și PC reprezintă o oportunitate extraordinară pentru inovarea software-ului. Microsoft este mândru să sprijine partenerii noștri hardware și comunitatea dezvoltatorilor oferind software inovator precum noul software Windows Mobile 2003 Second Edition ", a declarat Ya-Qin Zhang, vicepreședinte corporativ pentru dezvoltarea produselor pentru divizia Mobile Devices and Embedded Devices de la Microsoft. "La acest show, ne concentrăm și pe furnizarea celor mai bune instrumente integrate și a resurselor tehnice care vor aprinde dezvoltarea aplicațiilor și vor aduce noi valori clienților și industriei mobile".

Software nou bazat pe client: Windows Mobile 2003 Second Edition

Astăzi, Microsoft a prezentat software-ul Windows Mobile 2003 Second Edition, cea mai nouă versiune a platformei software Windows Mobile, care oferă noi funcționalități și încurajează inovația dispozitivelor și a aplicațiilor. Platforma Windows Mobile adaugă suport pentru comutarea dinamică a ecranului între modurile de peisaj și portret și suportul pentru rezoluția pătrată a ecranului, care permite dispozitivelor mai mici cu tastaturi - ambele fiind platforme. Printre caracteristicile suplimentare se numără VGA și QVGA care acceptă afișări de înaltă rezoluție pentru Pocket PC-uri și smartphone-uri Windows Mobile.

"Motorola MPx cu un design unic, compact, cu două balamale, este unul dintre primele dispozitive care profită de capabilitățile cheie oferite de software-ul Windows Mobile 2003 Second Edition", a declarat Michael Tatelman, vicepreședinte și director general al grupului MOTOPro, Motorola Telefon mobil pentru telefoane mobile. "Angajamentul continuu al Microsoft de a stimula inovația și de a colabora cu comunitatea dezvoltatorilor este benefic în furnizarea clienților noștri unui set robust de aplicații și soluții care, combinate cu platforma MOTOPro Innovation, oferă o experiență wireless puternică".

Cu această versiune, Microsoft se concentrează pe activarea diversității hardware, păstrând în același timp consistența platformei. Diversitatea hardware facilitează crearea de noi factori de formă interesanți de către producătorii de dispozitive pentru a răspunde nevoilor specifice ale pieței. Platforma de consistență permite dezvoltatorilor să ajungă la o piață adresabilă mare cu o singură bază de cod. De asemenea, dezvoltatorii beneficiază de actualizarea Windows Mobile Developer Resource Kit, care permite dezvoltatorilor să creeze cu ușurință noi aplicații și servicii bazate pe noul software și astfel să beneficieze direct de noile funcționalități așteptate, cum ar fi ecrane cu rezoluție mai mare și factori de formă noi.

Acest kit include opt noi hârtii albe dedicate dezvoltării Windows Mobile și mostre de cod noi și actualizate, emulatori Windows Mobile 2003 Second Edition, embedded Visual C ++ ® 4.0 SP3 și kituri Windows Mobile 2003 SDK.

"Software-ul Windows Mobile 2003 Second Edition creează o oportunitate de a aduce soluțiile noastre existente la o nouă generație de dispozitive inovatoare", a declarat John Psuik, președinte și CEO al dezvoltatorului One. "Noul software Microsoft ne-a permis să construim noi soluții inovatoare pentru clienții noștri, care să profite de noile funcționalități ale afișajului, cum ar fi suport pentru orientarea peisajului și ecrane cu rezoluție ridicată".

Platformele și instrumentele care se împuternicesc

Astăzi, la eveniment, Microsoft a lansat o versiune comunitară de vizualizare a tehnologiei Visual Studio 2005 pentru a oferi dezvoltatorilor o privire asupra instrumentelor viitoare. Această versiune de previzualizare include Microsoft .NET Compact Framework 2.0, care permite dezvoltarea inteligentă a dispozitivelor. Este prima livrare dintr-o serie de versiuni ale Visual Studio 2005 previzualizare tehnică comunitară, care vor fi distribuite pe segmentele țintă ale comunității dezvoltatorilor, și care vor ajuta dezvoltatorii să planifice proiecte viitoare, să evalueze instrumentele de dezvoltare ale Microsoft și să furnizeze feedback Microsoft pe tot parcursul procesului de dezvoltare.

În plus, Microsoft a subliniat un impuls deosebit în jurul .NET Compact Framework, lansat la conferința de anul trecut. Aceasta include o listă de parteneri în creștere și feedback pozitiv din partea partenerilor și a clienților care au realizat avantajele combinației dintre mediul familiar de dezvoltare Visual Studio și .NET Compact Framework pentru construirea de aplicații pentru dispozitive inteligente. Clienții văd reduceri de costuri și beneficii de productivitate sporite cu această combinație de instrumente. Landmark Graphics Corp., pentru unul, și-a redus costurile de dezvoltare cu 40% la 50% folosind tehnologia Microsoft .NET. Combinația dintre Visual Studio .NET și .NET Compact Framework sa dovedit a fi un mediu eficient și foarte productiv pentru construirea de aplicații Windows Mobile.

Continuând să încurajăm ecosistemul

Programul Mobile2Market al Microsoft este conceput pentru a ajuta dezvoltatorii comerciali să se conecteze cu mai multe canale de distribuție, inclusiv comercianții cu amănuntul, e-tailers, producătorii de echipamente originale și operatorii de telefonie mobilă. Până în prezent, 40 de distribuitori, inclusiv 22 de operatori de telefonie mobilă, au solicitat și au primit acces la catalogul Microsoft de aplicații pentru dispozitive Windows Mobile.

Bazându-se pe succesul actual al programului Mobile2Market, Microsoft a anunțat concursul de aplicații Mobile2Market de 100.000 dolari. Patru premii mari de 25.000 de dolari și oportunități de promovare și distribuire a aplicațiilor vor fi acordate celor patru furnizori independenți de software din următoarele categorii: Smartphone Work, Play Smartphone, Pocket PC Work și Pocket PC Play. Mai multe informații despre concurs pot fi găsite la //www.microsoft.com/windowsmobile/information/devprograms/mobile2market/contest.mspx.