Telefonul Nokia 6800 este acum disponibil prin ATT - Mobil - 2019

Anonim

Beneficiind de avantajele rețelei GSM / GPRS avansate și a datelor de la telecomunicații, telefoanele Nokia 6800 permit utilizatorilor să se bucure de servicii de generație următoare, cum ar fi e-mail mobil, instant messaging, partajarea imaginilor digitale și a sunetului prin intermediul serviciilor de mesagerie multimedia (MMS) și descărcările aplicațiilor over-the-air. Telefonul, optimizat pentru mesagerie, dispune de acces flip la o tastatură fullQWERTY pentru introducerea rapidă și convenabilă a textului.

Telefonul Nokia 6800 (GSM / GPRS 850 / 1900MHz) operează pe rețelele de pachete de date GPRS pentru conectivitate de date de mare viteză și livrare rapidă a mesajelor e-mail de la serverele POP3 și IMAP4. În plus, Nokia 6800 este preconfigurat cu o aplicație de e-mail pentru accesul la MailMode și suportă navigarea XHTML pentru accesul la conținutul on-line de mMode și tehnologia Java TM pentru descărcarea de noi aplicații. Utilizatorii pot instala aplicații noi prin intermediul mMode. O aplicație convenabilă pentru notele acceptă până la 3 000 de caractere de text, care pot fi trimise ca mesaje text sau transferate pe un PC pentru o referință ulterioară. Acest telefon de mesagerie oferă, de asemenea, capabilități de difuzor și de înregistrări vocale, precum și funcționalități bogate PIM, inclusiv contacte, calendar și lista de sarcini, care pot fi sincronizate cu multe programe populare de pe PC utilizând Nokia PC Suite disponibil gratuit la www.nokia.com .

"Prin combinarea capabilităților telefonului de mesagerie Nokia 6800 cu planurile de date pentru telecomunicații AT & T Wireless, profesioniștii în mișcare pot avea acces mobil la e-mail, contacte, calendare și aplicații orientate spre afaceri", a declarat Jake Sagehorn, director și director general la unitatea de aplicații pentru telefoane mobile Nokia. "Această combinație reduce necesitatea ca oamenii să transporte mai multe dispozitive sau să caute puncte de acces prin cablu pentru a obține informațiile de care au nevoie atunci când nu mai sunt în birou".

"Adăugarea telefonului Nokia 6800 la linia noastră de dispozitive cu modem oferă noi modalități de a beneficia de avantajele rețelei GSM / GPRS puternice", a declarat Ketan Kamdar, vicepreședinte pentru AT & T Wireless. "Telefonul, optimizat pentru mesagerie și pentru accesarea conținutului bogat de conectivitate, permite clienților AT & T Wireless să realizeze promisiunea comunicațiilor wireless de generație următoare."

Caracteristicile îmbunătățite ale telefonului Nokia 6800 includ un afișaj plin color, difuzor integrat și accesorii opționale unice, cum ar fi un încărcător de birou / suport muzical și un căști stereo pentru utilizarea cu stereo FM integrat.

De asemenea, utilizatorii pot atașa setul cu cască Nokia opțional pentru căști prin conectorul Pop-PortTM pentru a captura, afișa și trimite imagini digitale pe un PC sau pe un alt dispozitiv mobil compatibil MMS.

Pentru doar 2, 99 USD pe lună, plus taxe de utilizare, clienții AT & T Wireless pot adăuga mMode și pot obține zeci de moduri de a rămâne conectați la oamenii și lucrurile care le interesează. Cu mMode pot să-și trimită prietenii prin e-mail, să verifice ultimele știri sau scoruri sportive, să obțină indicații de conducere, să vadă dacă zborul lor este la timp sau să joace un joc Kung Fu printre multe alte posibilități. Telefonul de mesagerie Nokia 6800 este disponibil de la AT & T Wireless pentru 149, 99 dolari, iar după rambursarea prin poștă este de 99, 99 $.