Telefonul Nokia intros 3G 1xEV-DO 3Mpbs - Mobil - 2019

Anonim

Apelul, atingând o rată maximă a datelor de 3, 09 Mbps, a fost efectuat între un set de test bazat pe un telefon Nokia 2285 disponibil în comerț, actualizat cu un chipset Nokia 1xEV-DV și un Racal Instruments, Wireless Solutions Group, emulator de bază pentru 1xEV-DV. Acest chipset este primul din lume care suportă funcționalitatea completă 1xEV-DV Release C.

Aprobat la mijlocul anului 2002 de către Asociația Industriei Telecomunicațiilor (TIA) și Uniunea Internațională a Telecomunicațiilor (ITU) ca standard oficial 3G, cdma2000 1xEV-DV, cunoscut și ca IS-2000 Release C, receptor), care este de 20 de ori mai mare decât rata de vârf implementată în rețelele actuale ISMA 2000 Release 0 CDMA. În plus, IS-2000 Release C oferă o viteză tipică a utilizatorului de 1 Mbps într-un canal de frecvență de 1, 25 MHz și o viteză de transfer la nivel de sistem care variază de la 420 Kbps la 1, 7 Mbps, în funcție de condițiile de trafic și de canal.

"În mai puțin de un an, Nokia a condus dezvoltarea specificației 1xEV-DV de la un standard aprobat la un telefon funcțional care poate fi folosit pentru testarea interoperabilității laboratoarelor de infrastructură și ulterior pentru testarea pe teren a operatorilor", a declarat Adam Gould, vicepreședinte al managementul tehnologiei și strategiei, CDMA pentru telefoanele mobile Nokia. "Experienta noastra in tehnologia CDMA pozitioneaza in mod unic Nokia pentru a sprijini operatorii cdma2000 care trec la standardul 1xEV-DV."

Nokia continuă să contribuie la evoluția continuă a tehnologiei 1xEV-DV, deoarece 3GPP2 finalizează caietul de sarcini al modelului IS-2000 Release D în cursul acestui an. Release D adaugă o capacitate mai mare a ratei de date pe legătura inversă (receptorul la stația de bază) decât ceea ce este disponibil în rețelele actuale CDMA și include toate caracteristicile și funcționalitatea lansărilor IS-2000 anterioare, inclusiv capabilitățile de legătură de mare viteză de lansare C, permițând aplicații dependente de calitatea serviciului, cum ar fi jocurile online mobile.

"Succesul serviciilor Sprint PCS Vision continuă să creeze o nouă cerere pentru aplicații din ce în ce mai mari de date", a declarat Oliver Valente, vicepreședinte de dezvoltare tehnologică la Sprint. "Fiind unul dintre suporterii inițiali ai tehnologiei 1xEV-DV, Sprint PCS înțelege clar puterea și practicitatea pe care le poate furniza atât operatorilor, cât și utilizatorilor finali".

Discuțiile pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&threadid=2818