Primul Flip-Phone al Nokia este lansat săptămâna viitoare - Mobil - 2019

Anonim

Cel mai mare producător de telefoane mobile din lume planifică evenimente la sediul său din Helsinki și Asia, unde se așteaptă lansarea a unu sau a două telefoane, un music player fără tastatura telefonului, un model ușor de comunicat pentru utilizatorii de afaceri și un mic telefon pentru rețelele wireless de generația a treia, au declarat pentru Reuters surse din industria telefoniei mobile.

Dar o singură sursă din industrie, care a văzut noile telefoane, a spus că nu se așteaptă ca niciunul dintre aceștia să declanșeze industria.

"Operatorii de telefonie mobilă doresc ceva de la Nokia care fumează cu adevărat. Acest lucru nu este ", a spus el. O clapetă are un ecran pivotant, o caracteristică deja utilizată de Samsung Electronics din Coreea de Sud și LG Electronics.

Noile modele de telefoane mobile sunt esențiale pentru a conecta găurile din portofoliul de produse Nokia. Rivalii au fost mai repede pe piață, cu telefoane care oferă afișări de înaltă rezoluție, camere foto și alte caracteristici care le-au ajutat să intervină pe teritoriul său.

Cota de piață a Nokia a scăzut la 28, 9% în primul trimestru din 2004, de la 34, 6% în perioada anterioară, potrivit grupului de cercetare Gartner.

Compania a recunoscut că a subestimat cererea pentru modelele clapetă care au devenit foarte populare pentru consumatori și a spus că va dura până în al patrulea trimestru pentru a-și revizui linia de producție.

La acelasi eveniment, in urma cu un an, Nokia a respins modelele de tip "fold-away", spunand ca au devenit produse de baza si ca se va opri sa aduca "un alt clapeta de argint". De atunci a lansat un telefon flip scump in carcasa exotica.

Analistul Matt Hoffmann de la Schwab Soundview Capital Markets a declarat într-o notă de cercetare că a discutat cu directorii Nokia din China săptămâna trecută, care i-au spus că mai multe telefoane clapetă de masă vor fi introduse la evenimentele de săptămâna viitoare.

"(Dar) credem că Nokia nu are un produs" glont magic "care să-i ajute substanțial înainte de al patrulea trimestru din 2004", a spus el.

Un purtator de cuvant al Nokia din Helsinki a refuzat sa comenteze lansarile telefonului, dar, intr-o invitatie la un eveniment Nokia din Asia, compania a declarat ca Singapore va fi primul loc in care va lansa ultimele sale telefoane, inclusiv unul care functioneaza pe generatia a treia ).

Nu era clar dacă telefonul, conceput pentru comunicații rapide de date mobile, era capabil să facă apeluri video în direct, o caracteristică lipsită de modelele 3G actuale ale Nokia, dar oferită de rivalii săi.

Nokia este, de asemenea, de așteptat să demonstreze cea de-a treia încercare pe un telefon muzical, de data aceasta într-un model care nu are tastatură telefonică tradițională și, pentru prima dată, va reda multe formate audio diferite care pot fi descărcate de pe calculatoare sau de pe Internet.

Sursa: Reuters