Nokia dezvăluie 6620 smartphone cu EDGE - Mobil - 2019

Anonim

Nokia a lansat astăzi noul telefon smartphone Nokia 6620, primul din acest tip destinat pieței din America și sprijinind noile rețele EDGE de mare viteză. Telefonul de imagistică Nokia 6620 utilizează un ecran TFT color de 65, 536 pentru vizualizarea fotografiilor și clipurilor video captate de camera VGA integrată și streaming video în timp real prin rețeaua EDGE folosind playerul mobil RealOne încorporat. În timpul fotografierii, utilizatorii au posibilitatea de a utiliza funcția de zoom digital 2x și o funcție de autodeclanșare, în timp ce memoria extinsă permite salvarea a sute sau chiar mii de imagini.

Platforma Symbian OS 60, bazată pe Symbian, permite crearea unor aplicații mai bogate, inclusiv instrumente de afaceri și productivitate, cum ar fi e-mailurile mobile, sincronizarea în aer a datelor PIM, un browser de internet complet integrat (HTML 4.01, XHTML / CSS și WML ). Telefonul smartphone vine de asemenea cu o gamă largă de aplicații de la terțe părți, la fel ca și fratele său european, Nokia 6600. Se așteaptă ca telefonul Nokia 6620 (GSM / GPRS / EDGE 850/1900/1800 MHz) să fie disponibil în timpul celui de-al doilea trimestrul din 2004.

Din nou, ca și în cazul telefonului Nokia 6600, Nokia 6620 suportă o gamă largă de funcții de mesagerie, inclusiv MMS cu tehnologia SMIL (Synchronized Multimedia Integration Language). Tehnologia SMIL permite ca imaginile, sunetele și textul să fie integrate într-un singur MMS și apoi recepționate în ordinea dorită de expeditor. Un dispozitiv integrat de încărcare a imaginilor permite trimiterea imaginilor direct la servicii foto bazate pe Internet, în care imaginile pot fi stocate, sortate, partajate și imprimate. În plus, imaginile pot fi tipărite acasă utilizând o imprimantă compatibilă Bluetooth compatibilă.

Capacitatea de mare viteză a tehnologiei EDGE permite telefonului cu imagini Nokia 6620 să furnizeze streaming video în timp real, iar playerul mobil RealOne încorporat poate avea acces atât la baza existentă a conținutului video formatat în format real, cât și la noul conținut 3GPP proiectat special pentru dispozitivele mobile. În plus, combinația dintre EDGE și browserul de Internet complet din cadrul telefonului Nokia 6620 oferă utilizatorilor acces la aproape întregul conținut online printr-o rețea de mare viteză.

Pentru organizare, Nokia 6620 oferă funcționalitate PIM care poate fi sincronizată direct sau indirect prin intermediul unui cablu PC, prin conexiune prin infraroșu sau Bluetooth. Între memoria de la bord și cartela de memorie MMC inclusă, telefonul cu imagini Nokia 6620 are o configurație standard de peste 40 MB de memorie. Mesajele de e-mail și de mesagerie instant acceptă comunicarea textului, în timp ce funcționalitatea prezenței permite utilizatorilor să comunice disponibilitatea curentă către asociați. Telefonul poate, de asemenea, să accepte clienții VPN pentru accesul în spatele firewall-urilor corporative, îmbunătățind accesul la sursele de informații online ale corporațiilor, cum ar fi site-urile intranet.

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&threadid=3664