Olympia intros wireless conferință telefon - Mobil - 2019

Anonim

În timp ce profesioniștii din domeniul afacerilor se bazează din ce în ce mai mult pe sălile de conferințe și pe telefoane pentru a organiza întâlniri, se confruntă cu noi provocări și limitări - de la zgomotul de fond cauzat de aparatele de aer condiționat și ecoul vocal la disponibilitatea sălii de conferințe și la liniile telefonice deschise. Telefonul conferinței wireless de la Olympia transformă orice spațiu aflat la o distanță de 150 de metri de stația de bază într-o sală de conferințe de primă clasă, fără firele de fire comune cu telefoanele standard pentru conferințe.

Telefonul pentru conferințe wireless este ideal pentru întâlniri ad-hoc în camere cu sau fără prize telefonice. Stația de bază a telefonului este conectată la o mufă telefonică și se conectează fără fir la o conferință ușoară, portabilă, care servește ca telefon real. Deoarece conferința este wireless, profesioniștii din domeniul afacerilor pot să înceapă un apel de conferință într-o singură cameră și să preia un altul fără a perturba întâlnirea prin faptul că trebuie să închidă și să reconecteze participanții la apel.

Pentru a combate problemele audio frecvente cum ar fi ecoul și zgomotul de fundal, telefonul conferință fără fir utilizează un procesor de semnal digital propriu (DSP), o tehnologie de anulare a ecoului, care elimină sunetul care va fi redat înapoi la difuzor ca ecou. DSP este, de asemenea, folosit pentru a analiza sunetul provenit de la fiecare dintre cele trei microfoane ale conferinței, determinând ce microfon sau o combinație de microfoane transmite cel mai clar sunet pentru cea mai bună claritate a sunetului. Noile algoritmi de reducere a zgomotului sunt utilizate pentru a elimina zgomotele de fundal, cum ar fi ventilatoarele sau sistemele de aer condiționat.

"Apelurile de conferință trebuie adesea să se întâmple în cazul în care acțiunea este, ceea ce nu coincide întotdeauna cu o conexiune telefonică prin cablu sau cu o sală de conferințe disponibilă", a declarat Bruce Garfield, director executiv al Wave Industries Ltd. întâlniri critice din sălile de conferințe cu cablu. Credem că profesioniștii din domeniul afacerilor vor aprecia libertatea pe care o oferă tehnologia fără fir, în timp ce personalul IT și contabil apreciază obținerea de înaltă calitate, cu mai puține echipamente. "

Telefonul pentru conferințe wireless Olympia vine cu funcțiile high-end pe care se bazează companiile pentru a efectua apeluri eficiente pentru conferințe. Conversația vocală totală duplex și caracteristicile de preluare a 360 de grade, cu trei microfoane asigură apeluri clare, fără tăiere sau efecte asemănătoare tunelului. Sistemul are, de asemenea, criptare vocală pentru o securitate maximă și afișaje LCD pentru a semnaliza avertismentele din afara razei de acțiune. Conferința telefonică a telefonului include, de asemenea, orice răspuns cheie, alegerea a cinci sunete de apel diferite și apelarea din agenda telefonică pentru apelarea ușoară a numerelor cele mai frecvent utilizate.

Prețuri și disponibilitate
Telefonul pentru conferințe wireless Olympia este de 799 USD pentru stația de bază a conferinței și pentru conferință. Stația de bază are o mufă audio, un adaptor de alimentare AC, o montare pe perete integrată și un sistem de paginare sub pavilion. Podeaua de 2, 4 GHz vine cu baterii de 1800 mAh NiMH care pot fi înlocuite de utilizator, pentru un apel de 10 ore sau timp de așteptare de 80 de ore înainte de a necesita o reîncărcare. Pentru informații despre vânzări, chemați (503) 736-2570 taxa gratuită sau prin intermediul Web-ului la, www.olympiaphones.com. Telefonul pentru conferințe wireless Olympia va fi disponibil prin intermediul Catalogului de conectare PC, la Fry's Electronics și alte puncte de vânzare regionale și la www.staples.com și www.officedepot.com.