Orange dezvăluie noul smartphone Handspring - Mobil - 2019

Anonim

Lansarea reprezintă o mișcare importantă pentru Handspring pe piața europeană și o altă încercare a Orange de a crea o poziție solidă pe o piață aglomerată pentru așa-numitele "smartphone-uri".

Cu un design mai subțire pentru a ajuta la atragerea utilizatorilor de telefoane celulare, Treo 600 oferă caracteristici de e-mail, navigare pe Web și un player de fișiere de muzică MP3 și poate prinde și trimite fotografii dintr-o cameră încorporată.

Palm Inc. PALM.O, care este în curs de achiziționare a Handspring, va furniza software-ul său OS5 pentru gestionarea informațiilor personale pentru noul Treo, care a fost numit "Best of Show" la conferința tehnologică CeBit America din iunie.

Directorul executiv al Handspring, Donna Dubinsky, observând că noul Treo a fost pus în vânzare în Europa în fața Statelor Unite, a declarat că acesta reprezintă un bun exemplu al convergenței mult discutate între tehnologiile mobile și cele de calcul.

"Se pare că ar fi evident cum să punem aceste lucruri împreună, dar nu este așa", a declarat ea reporterilor la o conferință de presă de la Londra marți.

Orange, majoritatea detinuta de France Telecom, a declarat ca Treo va vinde alaturi de SPV-ul Orange, un smartphone dezvoltat impreuna cu Microsoft. Exclusivitatea lui Treo în Europa ar dura o "perioadă semnificativă de timp", a spus un executiv, refuzând să dea ținte de vânzare pentru Treo.

Aproximativ 100 000 de SPV-uri au fost vândute de la lansarea sa anul trecut, văzute de analiști ca fiind dezamăgitoare față de cele două milioane de Live! telefoane vândute de compania Vodafone.

Disponibil pentru 35 de milioane de clienți Orange în cele trei teritorii cheie din octombrie, Treo 600 va costa 300 de lire sterline (478 dolari) în Marea Britanie, 399-459 euro (449-516) în Franța și echivalentul a 499-679 euro în Elveția în funcție de nivelurile contractului.

Acesta va fi în curând disponibil prin intermediul site-ului web Handspring și a operatorului wireless Sprint PCS Group în America de Nord.

Liderii din industrie, cum ar fi Nokia, Motorola și Ericsson, vinde zeci de smartphone-uri. Canada Research In Motion continuă să vândă dispozitivele Blackberry, iar unii producători de telefoane vinde modele conduse de software de la Symbian și Microsoft.

Modelul Treo 600 dispune și de un slot de extensie pentru cartele de memorie portabile și o cameră încorporată. Acesta va fi disponibil în standardele de comunicații mobile CDMA și GSM-GPRS, în funcție de versiunea produsului.

Sursa: Reuters