Palm introduce Tungsten T2 handheld - Mobil - 2019

Anonim

Ca și handheld-ul Tungsten T original, handheld-ul Tungsten T2 este echipat cu capabilități integrate Bluetooth și recorder vocal, dar cu un accent suplimentar pe caracteristicile multimedia.

 Tungsten T2 Handheld Caracteristici și beneficii - Memorie SDMAM de 32MB (29, 5MB disponibilă) de memorie pentru o capacitate de stocare de două ori mai mare decât mânerul Tungsten T original - Ecranul cel mai clar al ecranului Palm - un ecran TFT transflectiv de 320 x 320 de înaltă rezoluție vizualizare mai bună în interior și în exterior - Built-in comunicație fără fir - Bluetooth, client de e-mail bogat în funcții, SMS și browser web - Cele mai recente Palm OS® v5.2.1 cu caracteristici software actualizate, inclusiv Graffiti R) 2 și scrierea pe ecran pentru intrare în modul compact Tungsten T2 - MP3, redare video și software foto pentru ascultarea fișierelor muzicale, redarea filmelor și stocarea fotografiilor 

"Cu ajutorul handheldului Palm Tungsten T2, utilizatorii se pot bucura de mai multă memorie, un ecran color ultrascurt și cel mai recent software Palm OS, plus să asculte MP3-uri, să vizioneze clipuri video și să vadă fotografiile preferate oriunde merg", a declarat David Christopher, Vice președinte al managementului de produse pentru Palm Solutions Group. "Entuziații handheld cu un gust pentru inovație vor aprecia Tungsten T2 handheld pentru compactitatea sa și tehnologia Bluetooth încorporată pentru accesul la e-mail și acces la Internet fără fir, precum și pentru comunicarea cu alte dispozitive Bluetooth, cum ar fi telefoanele, PC-urile sau alte dispozitive portabile".

Prețuri și disponibilitate

Palm Tungsten T2 handheld debutează la 399 dolari (toate prețurile estimate prețul străzii SUA).

De asemenea, în prezent, Palm a anunțat reducerea prețurilor a două handheld-uri actuale. Palmul handheld Palm m130 este redus de la 199 dolari la 179 dolari, iar Palm m515 handheld este redus de la 299 dolari la 249 dolari.

Produsele de mai sus sunt disponibile acum pe plan mondial (cu excepția Chinei și Braziliei) prin intermediul punctelor electronice de consum, a marilor lanțuri de magazine și a magazinelor electronice online.

Extinderea memoriei

Tungsten T2 handheld oferă 32MB de memorie (29.5MB disponibile pentru utilizator) - dublu față de cel original Tungsten T handheld. Cheia pentru această extindere a memoriei a fost descoperirea recentă a tehnologiei Palm Solutions Group, care extinde capacitatea de memorie cu acces aleatoriu (RAM) a handheld-urilor Palm Powered de la 16MB la 128MB. Acest progres va permite utilizatorilor Palm handheld să ruleze mai multe aplicații și să stocheze mai multe date decât oricând pe un dispozitiv Palm Powered ™ - inclusiv e-mailuri cu atașamente, documente, imagini, clipuri video, note vocale și jocuri.

Cu 32MB de memorie, utilizatorii pot gestiona atât fișiere de afaceri, cât și informații personale cu o capacitate de stocare suficientă.

Afișajul TFT

Cu același ecran ca Palm Zire (TM) 71 și handheld-urile Palm Tungsten C, handheld-ul Tungsten T2 are un ecran color luminos transflexiv de 320 x 320 care suportă mai mult de 65 000 de culori. Pentru o vizualizare chiar mai bună în interior și în exterior, ecranul ultrascut al handheldului Tungsten T2 oferă o afișare clară și clară a imaginilor, prezentărilor și foilor de calcul.

Software-ul

Rularea pe un procesor puternic OMAP1510 de la Texas Instruments, cu cel mai recent Palm OS, v5.2.1, dispozitivul Palm Tungsten T2 portabil mărește puterea și viteza pentru cele mai exigente sarcini. Utilizatorii se pot bucura acum de o interacțiune mai rapidă cu documentele cu intensitate mare de date.

Tungsten T2 handheld oferă caracteristici suplimentare de software, cum ar fi teme de culoare; scrierea pe ecran; și Graffiti 2, software-ul nou și mai intuitiv de recunoaștere a scrierii Palm.

Comunicații wireless Bluetooth

Tungsten T2 handheld are integrate tehnologia Bluetooth și pachetul software complet de comunicații wireless de la Palm. Cu suport încorporat pentru modelele de telefoane Bluetooth de la producătorii de telefoane de vârf și de la operatorii globali GSM / GPRS, handheld-ul Tungsten T2 se poate conecta fără fir (3) în mai mult de 20 de țări.

VersaMail (TM) 2.5 bogat în funcții, Palm Web Browser Pro și software-ul pentru a apela numere de telefon din Palm Address Book și pentru a gestiona mesaje text SMS sunt, de asemenea, încorporate.

MP3, redare video și software pentru fotografie

Pentru a asculta fișierele de muzică stocate pe un card de extensie (vândut separat), redarea filmelor și stocarea fotografiilor, Tungsten T2 este livrat cu RealOne Mobile Player, Kinoma Player și Producător și software Palm Photos.

Fișierele MP3 sau RealAudio stocate pe un card de extensie (1) pot fi auzite prin noul difuzor încorporat al handheld-ului sau prin mufa stereo (4) de pe partea stângă sus a dispozitivului. Listele de redare pot fi create și gestionate din fișierele muzicale stocate pe cardurile de extensie.

Cu Kinoma Player and Producer și o aplicație QuickTime descărcabilă gratuit, utilizatorii portabili Tungsten T2 se pot bucura de redarea video prin descărcarea filmelor.

Aplicația Palm Photos oferă funcții de vizualizare, organizare și editare de bază. Efectuarea unei operații HotSync (R) va muta fotografiile către și de pe dispozitivul portabil Tungsten T2, astfel încât imaginile pot fi transferate pe desktop pentru decupare sau rotire și apoi sincronizate înapoi pentru un album foto portabil.

 Alte funcționalități - Software de birou îmbunătățit - capabilități noi de drag-and-drop pentru conversia rapidă a fișierelor - DataViz (R) Documents To Go Professional Edition - Manipularea documentelor compatibile Word, Excel și PowerPoint instalate în timpul primei operațiuni HotSync - Aplicația de e-mail VersaMail 2.5 pentru sincronizarea cu e-mailurile Outlook și descărcarea directă a emailurilor din conturile de e-mail POP și IMAP (2)