Actualizare software Palm pentru Tungsten W - Mobil - 2019

Anonim

Cu software-ul Tungsten W Update 1.0, utilizatorii se pot bucura acum de posibilitatea de a bloca tastele dispozitivului cu ajutorul funcției de blocare a tastaturii, de confortul de a-și păstra conexiunea GSM / GPRS chiar și după ce au dezactivat dispozitivul,, precum și accesul suplimentar la comenzi din meniuri și butoane.

Cu activarea operatorului mobil, dispozitivul Tungsten W este un dispozitiv bazat pe date cu o combinație sofisticată de e-mail fără fir, mesagerie text, navigare pe Internet, funcționalitate telefonică și software clasic de gestionare a informațiilor personale (PIM) într-o rețea GSM / GPRS. Dispune de o tastatură încorporată pentru introducerea ușoară a datelor; navigare cu o singură mână; și un ecran colorat de înaltă rezoluție. Tungsten W handheld are, de asemenea, unul dintre cele mai rapide radiouri disponibile astăzi pentru rețelele GSM / GPRS.

Caracteristici software

Tungsten W Software Update 1.0 este disponibil în engleză, franceză și spaniolă. Cele șase caracteristici esențiale ale actualizării software-ului Tungsten W includ următoarele:

- Capacitate de conectare permanentă - Software-ul actualizat oferă o capabilitate de conectare permanentă, chiar și atunci când dispozitivul se oprește. Completată cu setările configurabile ale opțiunilor "Niciodată" și "Dezactivat", funcția Always-On Connection permite ca contextul GPRS PDP să rămână activ după ce dispozitivul trece în starea de repaus.

- VersaMail (TM) 2.5.2 - Această versiune actualizată conține Auto Get Mail, care descarcă automat poșta nouă pe handheld Tungsten W și notifică utilizatorul; suport adăugat pentru sincronizarea e-mailului Lotus Notes local; și până la 11 foldere Microsoft Exchange, IMAP sau Lotus Domino definite de utilizator. Acum, mesajele pot fi vizualizate pe un ecran actualizat cu fonturi, dimensiuni și opțiuni de culoare noi, care permit utilizatorului să profite de ecranul color de înaltă rezoluție al handheld-ului. VersaMail 2.5.2 utilizează acum criptarea AES puternică, pe 128 de biți pentru a proteja parolele contului de e-mail și conține un suport îmbunătățit pentru atașamente, chiar și redarea fișierelor Voice Memo. VersaMail are de asemenea un mesaj de trimitere a reîncerca și poate trage poștă de la furnizorii de e-mail SSL, cum ar fi AT & T-Comcast Broadband.

- Browser Web - Actualizarea software-ului Tungsten W include Palm Web Pro 2.1, alimentat de Novarra, care poate fi folosit pentru a înlocui Web Pro 1.1. Versiunea 2.1 este un browser web proxyless. Cu browserul proxyless Palm Web Pro 2.1, utilizatorii de întreprinderi au acum posibilitatea de a accesa în siguranță informațiile despre Intranet corporativ, atunci când sunt cuplați cu un client VPN furnizat de companii precum Mergic sau Certicom.

- Funcționalitatea Keylock - Utilizatorul poate activa funcția de blocare a tastaturii prin bifarea unei casete din panoul Preferințe tastatură sau prin activarea manuală utilizând combinația de taste Funcționare. Dacă este activată blocarea tastelor, toate tastele, cu excepția tastei de pornire, sunt dezactivate automat când dispozitivul se oprește. Apăsarea combinației de taste funcționale deblochează tastele.

- Configurarea LED - Există două caracteristici noi în panoul Preferințe pentru sunete și alerte: "LED-ul de încărcare" și "LED-ul de acoperire". Primul este dotat cu funcții "On" și "Off" Out of Coverage "și" None ". Indicatorul cu LED-uri de antenă acționează ca un indicator de încărcare, aprindând roșu sau verde dacă dispozitivul se încarcă sau se încarcă, respectiv.

- Suport TTY - Suportul TTY dependent de Carrier este, de asemenea, inclus în actualizarea software-ului. Oferă suport text pentru clienții cu deficiențe de auz.

Actualizarea software-ului va include, de asemenea, funcții precum un nou panou de Preferințe, transfer explicit de apeluri pentru a permite unui apelant să se transfere unei terțe părți și abilitatea dezvoltatorilor de a suprima interfața utilizator de conexiune. Afișajul dispozitivului poate fi, de asemenea, setat să rămână activat în timpul unui apel. Listele cu apelare rapidă pot fi acum sincronizate, iar istoricul apelurilor poate fi șters.

Prețuri și disponibilitate

Software-ul Tungsten W Update 1.0 este disponibil gratuit prin descărcare de pe site-ul Palm Support (//www.palm.com/support/tungstenw). Un CD al software-ului este, de asemenea, disponibil pentru cumpărare de la The Palm Store (//store.palm.com) pentru $ 29.95. Handheld Palm Tungsten W este de $ 419 (preț estimat în SUA), fără rambursarea serviciului wireless sau de activare. Prețul va varia în funcție de operatorul rețelei și canalul de vânzări.