Palm dezvaluie viitorul nume al companiei - Mobil - 2019

Anonim

Denumirea "palmOne, Inc." va reflecta afacerile cu dispozitive portabile de hardware și software pentru computerele portabile ale companiei și va cuprinde submarinele Zire (TM) și Tungsten (TM), precum și Treo, la încheierea achiziției planificate a Handspring, se așteaptă și în această toamnă.

"Palm a creat o categorie complet nouă atunci când a livrat primele calculatoare handheld de succes în istorie", a declarat Todd Bradley, directorul executiv al Palm Solutions Group. "PalmOne se bazează pe promisiunea brandului și popularitatea numelui Palm, în timp ce indică intenția noastră de a continua să fie forța motrice a inovării".

Numele palmOne a fost ales după interviuri cu un spectru larg de clienți Palm, parteneri, angajați, consultanți de nume și factori de decizie din industrie. Când oamenii din interiorul și din afara companiei reflectă esența lui Palm, trei idei au apărut în mod consecvent:

 - moștenirea companiei ca pionier în calculul portabil; - conducerea Palm din întreaga lume, pe care a reținut-o în ciuda unui aflux de concurenți; și - convingerea că Palm va plasa întotdeauna clienții pe primul loc, oferind astfel ceea ce contează cel mai mult pentru ei. 

"Promisiunea brandului nostru este atât de bine înțeleasă de piață încât conceptul de" One "în noul nostru nume a fost imediat convingător", a declarat Ken Wirt, vicepreședinte senior Palm Solutions și șef de vânzări și marketing. "One" este un plus puternic pentru recunoașterea instantanee a mărcii și identitatea numelui Palm ".

Noul nume se caracterizează prin două culori - roșu închis pentru cuvântul "palmier" și portocaliu vibrant pentru "One", reflectând culorile submarinului pentru soluția de soluții pentru profesioniștii și business-ul mobil Tungsten și linia de soluții Zire pentru consumatori și iubitorii de multimedia, respectiv. Tratamentul minim al numelui companiei conferă cuvântul "palm" accent vizual. Produsele vor începe să poarte noul nume de marcă în 2004. Cu toate acestea, un nou site web (//www.palmOne.com) este live astăzi și oferă informații despre produse și servicii de asistență disponibile anterior la //www.palm.com

"Combinația roșu / portocalie este o deplasare îndrăzneață de la albastru pe care Palm a folosit-o de mai mulți ani și se bazează pe noile noastre sub-mărci", a spus Wirt. "Energia, entuziasmul, puterea și inovația sunt mult mai puternice în noua noastră combinație".

"Noul nostru nume semnalează și un nou început la Palm", a spus Bradley. "Bazându-ne pe impulsul nostru în spațiul computerizat de telefonie mobilă și completând-o cu integrarea preconizată a gamei premiate de smartphone-uri Treo de la Handspring, PalmOne va oferi cel mai larg portofoliu de computere portabile și produse smartphone conduse de cea mai experimentată echipă din industrie .“