PalmSource a fost aprobat - Mobil - 2019

Anonim

Se așteaptă ca tranzacțiile să se închidă mai târziu astăzi, iar două noi companii de conducere vor apărea și vor începe tranzacționarea mâine pe piața de valori Nasdaq.

În cadrul unei reuniuni anuale a acționarilor Palm, acționarii au aprobat divizia PalmSource, Inc., furnizor de cea mai mare platformă de sisteme de operare pentru comunicații mobile și comunicații de la Palm, Inc. Palm va distribui toate acțiunile PalmSource pe care le deține (aproximativ 86% din total) către acționarii Palm de la data încheierii activității de astăzi. Acești acționari Palm vor primi aproximativ 0.31 acțiuni ale acțiunilor comune PalmSource pentru fiecare acțiune din acțiunile Palm deținute în comun. PalmSource va tranzacționa pe piața bursieră Nasdaq sub simbolul PSRC, începând de mâine.

De asemenea, acționarii Palm au aprobat achiziționarea Handspring, Inc., producătorul de smartphone-uri inovatoare bazate pe platforma Palm OS (R). Separat, acționarii Handspring au aprobat achiziționarea companiei lor de către Palm, Inc. Achiziția va fi finalizată ca o fuziune cu Palm, care emite aproximativ 13, 9 milioane de acțiuni acționarilor Handspring. Angajații Handspring vor primi 0, 09 acțiuni Palm pentru fiecare acțiune din acțiunea Handspring. Compania rezultată a fost redenumită palmOne, Inc. Stocul său comercial se va tranzacționa la bursa de valori Nasdaq, sub simbolul PLMO, începând de mâine.

"PalmSource apare ca o companie de top platformă de operare în industria portabilă, mai capabilă ca o companie independentă de a atrage licențe noi și variate și de a construi în continuare economia Palm", a declarat Eric Benhamou, președintele PalmSource și palmOne. "PalmOne apare ca un lider mai puternic în domeniul computerelor și comunicațiilor mobile, capabil să răspundă nevoilor clienților cu cel mai larg portofoliu, cele mai largi canale de distribuție și cea mai experimentată echipă de conducere din industrie.

"Această nouă configurație a industriei sporește capacitatea ambelor companii de a oferi valoare clienților, partenerilor și acționarilor", a spus Benhamou.

PalmSource

Ca companie independentă, PalmSource va fi mai în măsură să își îndeplinească obiectivele corporative de creștere a economiei Palm, menținând poziția de lider pe platformă și oferind o rentabilitate consistentă.

"Suntem la începutul unei noi faze în creșterea dispozitivelor mobile inteligente", a declarat David Nagel, președinte și director executiv al PalmSource. "Ca o companie independentă, PalmSource poate accelera acceptarea Palm OS ca platformă software de top pentru o gamă largă de produse noi inovatoare".

Concurentul nou, mai puternic creat în palmOne este mai în măsură să îndeplinească obiectivele corporative ale companiei de a crește piața, de a menține poziția de lider în industrie și de a obține profituri coerente.

"Această fuziune a liderilor oferă avantaje semnificative palmOne pe măsură ce ne bazăm pe furnizarea celor mai importante pentru clienți, inclusiv pe cea cu potențial ridicat de smartphone-uri", a declarat Todd Bradley, președinte și CEO al palmOne. "Vom lucra pentru a continua să îi mulțumim clienților noștri celui mai nou consumator care tocmai se deplasează dincolo de organizatorii de hârtie la entuziaștii multimedia și de la profesioniștii mobili la ofițerul de informații șef. De asemenea, suntem convinși că scara noastră combinată ne va permite să valorificăm disciplina operațională pe care am pus-o în aplicare în ultimii doi ani ".

Consiliul de administrație palmOne este alcătuit din șapte membri ai fostului consiliu Palm, Inc., plus trei membri ai fostului consiliu de administrație Handspring: John Doerr, Bruce Dunlevie și Donna Dubinsky. Benhamou continuă în calitate de președinte al PalmSource și palmOne.