Philips lansează telefonul 530 - Mobil - 2019

Anonim

Philips transformă telefonul mobil într-un studio de muzică portabil cu noul Philips 530, primul telefon GSM din lume, care permite utilizatorilor să creeze o experiență muzicală totală.

Datorită caracteristicii unice BeDJ ™, Philips 530 poate fi utilizat cu ușurință pentru a crea, a stoca și a partaja mixuri muzicale distincte (până la nouă piese) dintr-o combinație de surse descărcate, precum și piese și sunet încorporate în telefon. Acest lucru se poate face oricând, oriunde - chiar offline - și practic fără nici o limitare la creativitate.

Creați o experiență audio personalizată cu BeDJ BeDJ este un compozitor în timp real, propus doar de Philips, care oferă consumatorilor posibilitatea de a folosi Philips 530 ca un "panou de mixaj muzical". Cu BeDJ, consumatorii pot amesteca până la nouă piese, pot alege un instrument pentru fiecare piesă muzicală, pot schimba tempo și volumul sunetului și își vor împărtăși creativitatea cu prietenii prin MMS. Niciun alt telefon disponibil în prezent pe piață nu oferă posibilitatea de a amesteca acest număr de piese împreună cu sunete încorporate! O nouă generație de utilizatori de telefoane tinere se vor transforma în DJ în timpul liber!

DJ-ii profesioniști se bucură de asemenea. Philips 530 a inspirat DJ-i de dans aclamat la nivel internațional pentru a-și susține lansarea internațională în toată Europa. Carl Cox, Mauro Picotto, Cut Killer, Chris Liebing și Sander Kleinenberg lucrează împreună cu Philips pentru a crea conținut pentru caracteristicile muzicii și remixului telefonului și vor fi prezenți la evenimente importante de dans organizate de Philips și care vor avea loc din septembrie în Europa.

Muzica este o experiență partajată, astfel încât 530 face acest lucru posibil prin MMS, care permite, de asemenea, mesaje text și imagine. Și din moment ce Philips 530 este și un mic telefon mobil, remixurile pot fi folosite ca tonuri de apel personale sau alerte. Tonuri de apel speciale și imagini pot fi descărcate de pe site-ul www.philips.com/530 și de pe site-urile operatorului.

Capacitățile de redare audio și vizuale a telefonului merg mai departe. Ea redă, de asemenea, mostre de melodii ca tonuri de apel și are un căști stereo hifi (cu bass dinamism de bas) pentru a vă bucura de remixuri sau emisiuni direct de la radioul încorporat FM. Vibrațiile senzaționale și efectele luminoase înseamnă că sunetele sunt văzute și simțite precum și auzite când sună telefonul. Difuzorul său hands-free este excelent pentru efecte sonore, care pot fi chiar lărgite prin conectarea dispozitivului Philips 530 la un amplificator audio separat. Ecranul TFT de 128 x 128 pixeli, cu o luminozitate ridicată, de înaltă luminozitate, cu 65.000 de culori, face ca jocurile și fotografiile să fie și mai plăcute.

Faceți fotografii cu aparatul de fotografiat accesoriu
Camera rotativă de 360 ​​de grade Philips 530, care este furnizată ca modul de adăugare, face chiar și fotografii pe timp de noapte datorită modului "Night Mode". Fotografiile pot fi partajate cu prietenii folosind MMS sau interfața infraroșu sau stocate în memoria alocată dinamic a telefonului. Caracteristica FotoCall utilizează imaginile pentru a crea o agendă vizuală care identifică apelanții sau categoriile de apelanți. Când sună telefonul, vei vedea cine sună.

Stilul elegant Philips 530 dispune de o carcasă din metal disponibilă într-o gamă de finisaje albastru, alb, verde, gri închis și portocaliu. Acesta este, de asemenea, disponibil în lovirea Titanium. La numai 92 de grame, acest telefon este ușor de buzunar și este gata să devină un accesoriu personal de modă.

Philips 530 va fi introdus atât în ​​Europa, cât și în Asia, în al treilea trimestru al acestui an. Mai multe informații despre activitățile exclusive de promovare DJ sunt disponibile într-un comunicat de presă separat.