Philips dezvăluie echipamente de rețea wireless - Mobil - 2019

Anonim

Philips introduce o gamă de accesorii destinate să ușureze accesul consumatorilor la conținutul lor de divertisment personal pe bază de PC-uri în jurul casei, utilizând tehnologia wireless WLAN.

Ca parte a strategiei sale de dezvoltare a produselor pentru un mediu electronic fără fir, Philips va lansa în septembrie primii membri ai unei întregi familii de accesorii și periferice pentru rețele de domiciliu.

Primele patru produse se vor concentra pe furnizarea de soluții pentru PC care să permită consumatorilor acasă sau în mișcare să utilizeze conectivitatea wireless pentru a partaja conținut cu alte calculatoare sau pentru a accesa Internetul. Aceste produse includ:

  • Stația de bază wireless - concepută pentru a conecta mai multe PC-uri și periferice PC conectate în rețea printr-o rețea fără fir prin cablu sau 802.11b (WiFi). Stația de bază poate fi de asemenea conectată la un modem pentru a oferi acces la internet wireless. Rapid și ușor de configurat, stația de bază care include o antenă dublă are o rază de până la 400 de metri în și în jurul casei și poate fi asigurată pe deplin pentru a oferi o liniște totală.
  • Adaptor USB wireless - o modalitate rapidă și ușoară de a adăuga conectivitate wireless la un PC, acest dongle de adaptor se conectează la portul USB (1.1) al unui PC pentru a asigura accesul la o rețea fără fir 802.11b. Acest accesoriu ușor de instalat și de utilizat acceptă noul protocol de securitate Wi-Fi Protected Access (WPA) pentru a preveni accesul neautorizat la o rețea fără fir. În plus, funcția sa eficientă de economisire a energiei împiedică descărcarea bateriei într-un laptop, permițând accesul mai lung la o rețea fără fir.
  • Adaptor pentru notebook fără fir - această placă PCMCIA oferă utilizatorilor de laptop o conexiune plug-and-play la rețelele 802.11b. Având în vedere disponibilitatea crescândă a rețelelor WiFi publice în aeroporturi, hoteluri, cafenele și alte locații, acest card oferă de asemenea un accesoriu convenabil pentru utilizatorii de laptop ale căror PC-uri nu sunt echipate cu o placă WiFi integrată sau bazată pe PCMCIA. Ca și în cazul adaptorului USB, această cartelă oferă securitate WPA și economie eficientă de energie.
  • Cablu Adaptor USB / Ethernet - pentru consumatorii care au PC-uri fără o conexiune Ethernet, acest accesoriu convenabil permite conectarea cablurilor Ethernet 10/100 Mbps la un computer utilizând portul USB.

Toate produsele vor oferi o setare ușoară și directă, cu o complexitate minimă, pentru a permite consumatorilor să profite din plin de rețeaua de domiciliu pentru a accesa conținutul oriunde în sau în jurul casei. Odată cu adăugarea relativ simplă de conectivitate wireless, conținutul PC-ului și al Internetului poate fi accesat practic oriunde în raza rețelei fără fir, eliberând utilizatorul PC-ului de limitele biroului de acasă.