Licențe Qualcomm RealPlayer, RealAudio - Mobil - 2019

Anonim

Sprijinul pentru această ofertă integrată va fi disponibil în al doilea trimestru al anului 2004, începând cu modelele MSM6100 și MSM6250 ale mobilului MSM6250, chipset-uri care se adresează piețelor CDMA2000 1X și WCDMA (UMTS) / GSM / GPRS. Consumatorii vor putea reda și strecura conținutul RealAudio și RealVideo și conținutul bazat pe standarde 3GPP și 3GPP2 prin intermediul dispozitivelor wireless integrate cu soluția QUTCOMM's Qtv ™.

"QUALCOMM se angajează să furnizeze soluții multimedia de calitate superioară partenerilor noștri de producție, proiectând și introducând telefoane multimedia de ultimă generație pe piața de telefonie mobilă rapidă", a declarat Luis Pineda, vicepreședinte marketing și management al produselor pentru tehnologiile QUALCOMM CDMA. "RealNetworks a fost un pionier în dezvoltarea de soluții multimedia. Integrarea tehnologiei RealAudio și RealVideo în soluțiile chipset-ului QUALCOMM, care furnizează dispozitive wireless, va permite în curând operatorilor de transport să ofere un stoc de conținut de înaltă calitate, care va accelera disponibilitatea serviciilor mobile pentru consumatori ".

"QUALCOMM și RealNetworks lucrează împreună pentru a face posibilă experiență de conținut de neegalat pe telefoanele mobile ale consumatorilor", a declarat Ian Freed, vicepreședinte Mobile Products and Services, RealNetworks, Inc. Expedierea RealPlayer-ului premiat ca o componentă integrată a chipset-urilor QUALCOMM, înseamnă că o masă critică a consumatorilor de telefonie mobilă va avea în curând telefoane puternice capabile să furnizeze servicii audio bogate și servicii de conținut video complet. "

Acest acord exploatează puterea chipset-urilor MSM ale QUALCOMM cu flexibilitatea codecurilor RealAudio și RealVideo ale RealNetworks pentru a furniza mai rapid timp pentru lansarea pe piață a telefoanelor fără fir multimedia bogate. QUALCOMM a accelerat codec-urile RealNetworks utilizând DSP-ul încorporat pentru a oferi o performanță mai bună de decodare și un consum redus de energie, rezultând o experiență îmbunătățită a consumatorilor.

Soluția Qtv de la QUALCOMM, parte a suitei de tehnologii QUALCOMM Launchpad, este un decodor video bogat în funcții, care permite dispozitivelor mobile să transmită, să descarce și să redea conținut multimedia și să sprijine formatele MPEG4, H.263 și H.264. Familia de chipset-uri QUALCOMM de la MSM oferă producătorilor de telefoane un portofoliu de soluții pentru a răspunde la telefoanele din a treia generație (3G), care susțin standardele wireless majore 3G și 2G la nivel mondial pentru a permite aplicații multimedia de înaltă rezoluție, inclusiv video, audio, grafică și animație 3D îmbunătățită.

Chipset-urile QUALCOMM includ accesul la soluția QUALCOMM's BREW ™. Sistemul BREW permite dezvoltarea și monetizarea aplicațiilor avansate și a conținutului, permițând operatorilor și producătorilor de echipamente originale să-și diferențieze produsele și serviciile și să crească veniturile. Chipset-urile QUALCOMM sunt, de asemenea, compatibile cu mediul de rulare Java ™; J2ME "poate fi construit în întregime pe chipset ca o extensie a soluției BREW. Ca rezultat al acestui acord, dezvoltatorii BREW și Java vor avea acces la funcționalitatea RealPlayer.

QUALCOMM va utiliza flexibilitatea comunității Helix colaborative a RealNetworks (www.helixcommunity.org). RealNetworks expediază sau este programată să livreze RealPlayer cu telefoane produse de cei mai importanți 5 producători de telefoane mobile.