Servicii media reale pe telefoanele Motorola - Mobil - 2019

Anonim

Versiunea mobilă a RealOne Player, cu suport pentru formatele media 3GPP și 3GPP2, RealAudio® și RealVideo®, ar trebui să fie disponibilă în dispozitivele Motorola în prima jumătate a anului 2004.

Companiile vor colabora cu principalii operatori de telefonie mobilă pentru a permite furnizarea de servicii audio și video streaming premium și la cerere către consumatorii de telefonie mobilă din întreaga lume. De asemenea, prin intermediul HelloMoto (//www.hellomoto.com/), Motorola va distribui RealOne Player premiat RealNetworks pentru desktop, precum și serviciile de conținut de conducere ale companiei, printre care: RealOne RHAPSODY, RealOne SuperPass și RealOne GamePass. HelloMoto permite consumatorilor să descarce jocuri, tonuri de apel, aplicații și conținut pentru a-și îmbunătăți experiența mobilă.

"Motorola se angajează să livreze cele mai inovatoare experiențe mobile bogate în trăsături din lume, iar produsele și serviciile multimedia ale RealNetworks sunt o completare extraordinară pentru a ne permite să oferim aceste experiențe", a declarat Ruchi Mangalik, director de portofoliu software, Motorola Personal Communications Sector. "Colaborând cu RealNetworks, operatorii de telefonie mobilă și alți parteneri, permitem consumatorilor să obțină acces instantaneu la știrile de ultimă oră, cele mai recente momente sportive și muzica și divertismentul lor preferat, în timp ce sunteți pe drum".

"Motorola a fost mult timp lider mondial pe piața de telefonie mobilă prin construirea de produse de înaltă calitate, o abordare care se potrivește perfect produselor și serviciilor multimedia ale industriei RealNetworks", a declarat Ian Freed, vicepreședinte Mobile Products and Services, RealNetworks, Inc "Este un moment interesant de a colabora cu un lider inovator, cum ar fi Motorola, deoarece vedem cererea din ce în ce mai mare de a pune puterea multimedia multimedia în mâinile consumatorilor".

Motorola va mobiliza flexibilitatea codului sursă al clientului RealNetworks pentru a transfera rapid și eficient telefoanele mobile cu funcții RealOne Player pe piață prin intermediul Helix Community (//www.helixcommunity.org/). Comunitatea Helix este un efort de colaborare între RealNetworks, dezvoltatori independenți și companii de vârf pentru a extinde ADN-ul Helix