Tehnologia RIM Intros Breakthrough Keyboard - Mobil - 2019

Anonim

SureType converge efectiv o tastatură telefonică și o tastatură QWERTY pentru a se potrivi elegant în cadrul constrângerilor de dimensiune ale unui factor tradițional de telefon mobil. Printr-un sistem integrat de tastatură și software, SureType oferă utilizatorilor un aspect familiar și instinctiv familiar și le permite să formeze numere de telefon și să scrie mesaje rapid, precis și confortabil.

"Profesioniștii din domeniul mobil sunt sfâșiați între necesitatea unui dispozitiv care să ofere capacități eficiente de introducere a datelor și dorința lor de a primi un dispozitiv pe care îl pot accepta ca telefon mobil principal", spune Kevin Burden, Program Manager la IDC. "În timp ce unele panouri QWERTY complete oferă precizia de intrare pe care profesioniștii o au nevoie, piața a așteptat un design de tastatură care este la fel de rapid, precis și ușor de utilizat ca soluții QWERTY, dar nu compromite experiența telefonului".

Designul de tastatură SureType încorporează chei mari, amplasate în mod optim, care permit o operare cu o singură mână sau cu două mâini. Fiecare cheie conține maximum două litere, iar literele sunt aliniate într-un aspect standard QWERTY. Tastatura funcționează împreună cu un sistem sofisticat de software în timp real, care include o bază de date de cuvinte de mare capacitate (aproximativ 35 000 de cuvinte inițial plus agenda de adrese a utilizatorului), inteligență lingvistică și capacități avansate de învățare pentru a interpreta automat intrările de la tastatură și a recunoaște cuvintele grad de acuratețe. SureType scoate în evidență în mod dramatic abordarea telefonică tradițională multiplă, permițând utilizatorilor să se concentreze mai degrabă asupra mesajului decât asupra metodei.

În plus față de încorporarea layout-ului tastaturii QWERTY, designul tastaturii SureType încorporează, de asemenea, o tastatură numerică proeminentă care este centrată pe dispozitiv și permite o apelare ușoară și familiară cu o singură mână. Dedicate tastele telefonului "trimite" și "sfârșitul" sunt, de asemenea, incluse pentru comoditate.

"SureType este un progres evolutiv care lovește un loc dulce în termeni de utilizare și dimensiune. Rezolvă paradoxul de a monta o tastatură QWERTY eficientă, cu chei de dimensiuni rezonabile, într-un design tradițional de bomboane ", a declarat Mike Lazaridis, președinte și co-CEO la Research In Motion.

RIM a revoluționat dispozitivele portabile fără fir în anii 1990, prin introducerea unei tastaturi QWERTY care a modificat modul în care utilizatorii de dispozitive mobile au gândit să compună mesaje și să introducă date. Acum noua tehnologie SureType a companiei RIM schimbă modul în care oamenii gândesc să introducă pe telefoanele mobile.