S-GOLD pentru telefoanele Siemens 3G - Mobil - 2019

Anonim

Platformele chipset-urilor Infineon pentru receptoarele GPRS și EDGE se bazează pe S-GOLDlite și S-GOLD. Ambele platforme permit proiectanților de telefoane multimedia să dezvolte telefoane cu caracteristici optimizate, de la dispozitive de divertisment orientate către consumatori, cu platforme de jocuri cu funcții Java, funcții de localizare și navigare, muzică MP3 HiFi și melodii de apel polifonice până la telefoane de afaceri cu streaming video, - ecrane și diverse opțiuni de conectivitate.

În raportul său actual de studii de piață "Previziunile pieței globale de semiconductori pentru celular și PCS Mobile" din martie 2003, Gartner Dataquest estimează că aproximativ 435 milioane de telefoane mobile vor fi vândute în întreaga lume în 2003, 26% dintre acestea vor fi telefoane GPRS. În 2004, mai mult de 470 milioane de telefoane, dintre care 37% GPRS, se așteaptă să fie vândute conform analistului de piață.

"Prin utilizarea familiei S-GOLD pentru produsele noastre de generație următoare suntem în măsură să oferim o gamă largă de produse de la dispozitivele GPRS optimizate în funcție de cost cu S-GOLDlite până la telefoanele EDGE high-end cu S-GOLD", a spus Rick Dingle, platformele de cercetare și dezvoltare Senior Vicepreședinte la Siemens Mobile. "În plus, abordarea inovativă a Platformei Infineon ne permite să ne concentrăm resursele de design pe zone în care putem diferenția de competitorii noștri, deoarece platforma se bazează pe o arhitectură comună".

"Cu familia S-GOLD am reușit să extindem deja relația noastră excelentă cu Siemens oferindu-le cea mai nouă tehnologie celulară", a declarat Klaus Hau, vicepreședinte și director general al Wide Area Wireless la Infineon Technologies. "Nivelul ridicat al inovării, ciclurile scurte de proiectare și calitatea produselor noastre sunt caracteristicile care ne fac un partener preferat pentru industria de telefonie mobilă."

Informații tehnice: Ce diferențiază familia S-GOLD

Cu familia S-GOLD, Infineon oferă o platformă consistentă de chipset pentru a fi utilizată în toate standardele GSM existente de astăzi. Familia include chipset-ul S-GOLD și chipset-ul S-GOLDlite. S-GOLDlite suportă tehnologia GSM / GPRS până la Clasa 12 pentru telefoane de consum orientate spre divertisment, cu cameră foto, afișaj color și funcționalitate Java cea mai înaltă. S-GOLD acceptă GSM / GPRS și ultimul pas evolutiv al GSM, EDGE, cu rate de date de până la 384kbit / s. S-GOLD vizează telefoanele de înaltă calitate, oferind de exemplu funcționalități video, touch-screen și diverse opțiuni de conectivitate.

Fără a avea nevoie de componente externe suplimentare, ambele chipset-uri suportă funcții audio de ultimă generație, cum ar fi sunete stereo încorporate HiFi, MP3 și tonuri de apel polifonice cu până la 32 de voci. S-GOLD și S-GOLDlite se bazează pe aceeași arhitectură de bază. Astfel, Infineon eliberează designerii de telefoane mobile de sarcina consumatoare de timp de a porni software-ul între diferite telefoane și le permite să-și concentreze timpul și creativitatea asupra competențelor de bază ale dezvoltării unor caracteristici noi și unice.