Samsung introduce noi telefoane I-Mobile - Mobil - 2019

Anonim

Fie că captează cel mai recent program de televiziune, primește acel e-mail important, sau face instantaneu, SAMSUNG va demonstra un telefon mobil pentru a satisface orice nevoie de comunicare sau divertisment.

Terminale mobile inteligente - puterea unui laptop într-un telefon
Linia inteligentă de terminale mobile SAMSUNG sau MIT este concepută astfel încât să permită utilizatorilor să aducă cele mai importante date cu ei pe drum. Aceste terminale oferă o putere de calcul mai mare decât laptop-urile cu un deceniu în urmă, cu puterea comunicațiilor wireless integrate de mare viteză. Dispozitivele nu se limitează la simpla editare a documentelor prin e-mail sau de birou; mai degrabă, sunt capabili să redea conținut multimedia, cum ar fi muzică digitală sau clipuri video.

Înțelegând că fiecare consumator are nevoi diferite decât cele care urmează, SAMSUNG Electronics oferă o varietate de opțiuni de alegere. SAMSUNG este singurul producător important de telefoane care oferă telefoane bazate pe sistemele de operare Palm, PocketPC și Symbian.

SPH-i700, un terminal mobil inteligent, construit în jurul sistemului de operare Pocket PC Phone Edition de la Microsoft, include Pocket Office pentru nevoile afacerii, Windows Media Player pentru redarea fișierelor multimedia și MSN Messenger pentru mesaje text. Datorită modului de comunicație fără fir integrat CDMA 2000 1X, SPH-i700 îmbunătățește toate aceste funcții cu conectivitate fără fir în bandă largă. În plus, dispozitivul include o cameră VGA încorporată cu o lentilă rotativă pentru a permite consumatorilor să împărtășească imaginile făcute pentru a fi distribuite fără fir cu prietenii sau colegii.

SGH-D700 este un telefon GSM / GPRS bazat pe sistemul de operare Symbian, cu funcții multimedia complete, inclusiv mesaje video și redare clip video. În plus, dispozitivul dispune de funcționalitatea camerei video cu ecran rotativ și lentilă pentru cameră pentru o utilizare îmbunătățită, oferind consumatorilor posibilitatea de a capta acele momente speciale, fără a fi nevoie să lufați în jurul unui dispozitiv suplimentar. În plus, pentru a permite cea mai bună utilizare a funcțiilor multimedia extensive ale SGH-D700, designerii de la SAMSUNG au adăugat suport pentru extinderea memoriei MMC (cartelă multimedia). Ecranul LCD TFT cu ecran color de 65.000 de culori asigură cea mai bună experiență de vizionare.

SPH-i500 este cel mai nou terminal SAMSUNG bazat pe Palm OS. Acest CDMA 2000 1X a permis terminalul mobil inteligent să aibă un design compact, cu clapetă, care măsoară doar 54X 87 x 21, 5 mm când este îndoit. Telefonul are un ecran TFT cu ecran color de 65k, color, panouri cu ecran tactil dual, cu zone separate de afișare și graffiti, introducere rapidă a textului, apelare vocală și memorie vocală și 16 sunete polifonice. Este un PDA Palm complet și este complet compatibil cu toate aplicațiile Palm.

În plus, SPH-i500 permite transferuri de fișiere mai rapide și mai fiabile decât oricând. Aplicațiile de comunicații încorporate, precum și diverse browsere web și aplicații de e-mail ale terților permit telefonului să funcționeze ca un terminal Web complet wireless portabil.

Divertisment On-the-Go
Cele mai noi telefoane SAMSUNG sunt nu numai inteligente, ci și distractive. Cele mai recente telefoane SAMSUNG, SGH-E715 și SGH-P705, sunt dispozitive de divertisment compacte cu factori de formă de design clapetă.

SGH-E715 este un telefon GSM / GPRS dual-frecvență compact și ușor, cu o cameră VGA încorporată. Acest model unic de pliere are o cameră montată pe față și o antenă internă. Ecranul LCD extern poate fi utilizat ca vizor, permițând realizarea de fotografii fără a fi nevoie să deschideți telefonul. Diverse șabloane de imagini stocate pot fi folosite pentru a decora instantaneele. Și, cu lumina LED-uri, SGH-E715 poate chiar să ia imagini clare și clare în întuneric.

SGH-P705 este un telefon și un televizor NTSC care este suficient de mic și suficient de ușor pentru a se încadra în buzunarul cămășii dvs., care oferă, de asemenea, capabilități complete GSM / GPRS. În ciuda dimensiunilor reduse, ecranul LCD TFT de 262 și 144 de culori al dispozitivului oferă imagini reale pentru a asigura plăcerea de vizionare. Și dacă o anumită scenă vă atrage interesul, SGH-P705 poate chiar să capteze imaginea respectivă și să o trimită altor părți utilizând suportul pentru servicii de mesagerie multimedia încorporat. Telefonul include de asemenea 40 de tonuri de apel polifonice și un browser încorporat WAP 2.0 care se potrivește cu orice alt telefon GPRS de pe piață.

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&threadid=2962