Samsung intră SPH-A600 aparat de fotografiat telefon - Mobil - 2019

Anonim

Modelul A600 marchează, de asemenea, o piatră de hotar pentru industrie ca fiind cea de-a 20-milioane de transporturi telefonice CDMA între Samsung și Sprint.

Un nou telefon revoluționar cu aparate foto, A600 aduce simplitatea și inovația consumatorilor prin factorul său unic de tip. Ecranul superior al telefonului se învârte la 180 de grade pe mijlocul telefonului, oferind consumatorilor opțiunea de a răsuci ecranul principal TFT de 65 000 de culori pentru a face față spre exterior pentru a servi ca afișaj color extern. Cu ecranul în această poziție, utilizatorii au facilitatea identificării instantanee a apelanților prin identificarea apelantului imagine sau prin împărtășirea ușoară a fotografiilor de calitate VGA cu prietenii. Ecranul A600 poate fi, de asemenea, rotit înapoi în poziția inițială și închis pentru a proteja ecranul viu atunci când telefonul este plasat într-un buzunar sau în geantă.

A600 este disponibil pentru $ 349.99 în Sprint Stores la nivel national.

In tandem cu disponibilitatea comerciala a modelelor A600, Samsung si Sprint sarbatoresc transportul de 20 milioane de unitati CDMA intre cele doua companii, o piatra de hotar care ilustreaza parteneriatul si angajamentul unic al Samsung si Sprint de a pioni tehnologii wireless care apeleaza la consumatori.

"Samsung și Samsung continuă să conducă industria cu cele mai inovatoare dispozitive, cum ar fi A600, " a spus John Garcia, vicepreședinte senior marketing, vânzări și distribuție pentru divizia PCS a Sprint. Succesul dispozitivelor Sprint și Samsung este reflectat în mod clar prin consumatorii care, după 20 de milioane de telefoane, continuă să aleagă modelele inovatoare ale Samsung și rețeaua PCS la nivel național. Modelul A600 încorporează ambele elemente cu o formă revoluționară care poate fi utilizată pentru fotografii la nivel național

În lunile următoare, companiile se așteaptă să-și valorifice expertiza în tehnologia ecranului și imagistica pentru a aduce pe piață produse suplimentare care extind evoluția wireless de la culori și imagini la jocuri video și avansate prin intermediul unor dispozitive distincte de generație viitoare pe PC-uri Sprint Nationwide îmbunătățite Reţea.

"Douăzeci de milioane de telefoane CDMA în șase ani pentru un transportator reprezintă o imensă realizare și dovedește succesul angajamentului Samsung și Sprint în dezvoltarea dispozitivelor superioare, inteligente", a declarat Peter Skarzynski, vicepreședinte senior al diviziei de terminale fără fir a Samsung. "Ca element central al acestei realizări, A600 accentuează angajamentul ambelor companii de a oferi consumatorilor produse și servicii fără fir care sunt semnificative pentru modul în care își trăiesc viețile".

Din 1997, cele două companii au fost împreună responsabile pentru introducerea primelor din industrie, inclusiv a primului telefon cu apelare vocală activată (SPH-2000 în 1997); primul telefon pentru PCSWireless Web (SCH-3500 in); primul telefon fără fir compatibil GPS (SPH-N300 în 2001); și primul telefon integrat Palm-Powered cu ecran color (SPH-I300 în 2001).

Cu zoom-ul 4X al modelului A600, blițul încorporat, autodeclanșatorul și setările de rezoluție reglabile, utilizatorii au controlul asupra experienței imaginilor. Înainte de a face o fotografie, utilizatorii pot alege între trei setări de rezoluție variind de la rezoluție mică până la imagini de calitate VGA. Acest lucru oferă utilizatorilor un control mai mare asupra memoriei disponibile a lui A600 și a capacității sale de a stoca până la 128 de imagini cu rezoluție redusă, comparativ cu imagini de calitate VGA care necesită mai multă memorie. A600 oferă, de asemenea, controlul creativ al utilizatorilor cu caracteristica reglabilă a tonurilor de culoare și cadrelor distractive preîncărcate. Utilizatorii pot captura scena naturii preferate în culori pline, alb-negru sau chiar tonuri sepia. Imaginile pot fi încadrate în modele unice pentru a le trimite familiei și prietenilor.

Combinat cu poșta de poze prin PCS VisionSM de la Sprint, A600 este un sistem complet de redare a imaginilor și un dispozitiv de comunicații fără fir într-unul singur.