Samsung Readies 3.2MP SPH-S2300 Telefon - Mobil - 2019

Anonim

SPH-S2300 este primul telefon din lume cu aparat de fotografiat cu zoom optic 3D 3X.

Zoom-ul liniar, un upgrade de la zoom-ul non-linear, permite utilizatorilor să mărească subiecții la o mărire mai precisă. Cele mai multe camere digitale de pe piață au adoptat acest format pentru a îmbunătăți calitatea imaginii. Prin adoptarea unui zoom liniar de 3X, precum și a operațiilor așteptate de o cameră digitală de înaltă calitate, Samsung a reușit să ridice funcționalitatea telefonului cu cameră foto la cea a camerelor digitale.

Împreună cu un zoom digital 4X, S2300 poate mări imaginile de până la 12 ori. Permite utilizatorilor să aleagă o dimensiune a imaginii de la maxim 2, 048 x 1, 536 la minimum 640 x 480 și între o setare ISO a automată, 100, 200 și 400. Balanța de alb poate fi utilizată automat sau manual și o setarea manuală permite utilizatorilor să modifice setările pentru a acoperi vremea și iluminarea.

În locul unui bliț LED, este instalat un blitz al camerei, a cărui luminozitate poate fi reglată, permițând utilizatorilor să realizeze fotografii ale subiecților care se află în setări mai întunecate, cu ieșiri similare cu cele ale unei camere digitale. S2300 are, de asemenea, o funcție de focalizare automată care permite utilizatorului să realizeze fotografii în care imaginea principală este focalizată, iar fundalul să nu fie focalizat pentru a produce imagini care au fost posibile numai cu camerele cu focalizare manuală.

Ca o cameră digitală de înaltă calitate, S2300 oferă funcții de cameră video și un microfon de înaltă calitate. Utilizatorii pot înregistra imagini pentru mai mult de 2 ore și cu funcția de televiziune fără ieșire Samsung, pot conecta telefonul la un televizor pentru a viziona imagini video și imagini direct prin intermediul unui televizor. Utilizatorii pot extinde capacitatea de memorie cu un card mini SD, care poate fi utilizat ca dispozitiv de stocare portabil când este conectat la PC printr-un cablu USB.

Telefonul adoptă un design care salvează caracteristicile speciale ale unei camere digitale. Fața este proiectată ca o cameră digitală cu un obiectiv cu zoom care proiectează până la 3 cm în afara dispozitivului și are o antenă ascunsă (designul "intenna"). Deoarece butoanele de meniu, zoom, obturator și ok sunt aranjate ca o cameră digitală, utilizatorii pot să opereze S2300 ca o cameră digitală. Partea din spate arată ca un telefon mobil cu un panou glisant care conține taste pentru funcții, cum ar fi meniul, trimite și ok și acoperă două rânduri de butoane de apelare.

Kitae Lee, președinte și CEO al Samsung Electronics, a declarat: "Deși numărul de pixeli ai telefoanelor cu cameră a fost o problemă pe scară largă, este lipsit de sens să comparăm telefoanele cu camere pe baza acestui parametru. Cheia este cât de eficient și armonios un telefon cu cameră poate încorpora funcțiile unei camere digitale cu un număr identic de pixeli. "El adaugă:" S2300 este un produs complet nou, care oferă funcțiile atât de cameră digitală de înaltă calitate, cât și de telefon. “

Modelul S2300 este în prezent testat și, cu acordul operatorului, Samsung intenționează să lanseze S2300 pe piața coreeană în luna iulie.