Telefoanele noi Samsung țintesc adulții tineri - Mobil - 2019

Anonim

Strategia Samsung include convergirea celor mai bune ecrane din industrie și telefoane multimedia avansate cu parteneriate strategice pentru a oferi cea mai bună experiență wireless interactivă.

Potrivit firmei de cercetare NPD Intellect, Samsung are deja cea mai puternică preferință de brand în rândul persoanelor cu vârste între 18 și 30 de ani (2003). Compania a creat credibilitatea cu piața exigentă a tinerilor, oferind produse și conținut convingător într-un pachet.

Samsung intenționează să aprofundeze această relație oferind oferte de conținut unic, continuând parteneriatele de marketing în domeniul sportului de acțiune și anunțând sponsorizări suplimentare în jocuri, muzică și sporturi extreme pe tot parcursul anului.

Odată cu numărul de utilizatori de jocuri prognozat să ajungă la opt milioane până în 2007 (The Yankee Group, 2003), Samsung este bine poziționată pentru a pretinde liderul cu noi dispozitive optimizate pentru cea mai bună experiență de jocuri și divertisment. Cu produse similare deja lansate în alte țări, consumatorii se pot aștepta ca Samsung să aducă în SUA caracteristici avansate, cum ar fi jocurile 3D, capabilitățile cu ecran tactil și camerele cu două megapixeli, deoarece rețelele wireless continuă să fie modernizate.

"Samsung introduce gameri non-tradiționali în ceea ce privește conținutul mobil prin încorporarea jocurilor avansate, a graficelor vibrante și a efectelor audio robuste într-un dispozitiv pe care îl înțeleg și se simte confortabil cu - telefonul fără fir", a declarat Peter Skarzynski, vicepreședinte senior al diviziei de terminale fără fir Samsung . "Deoarece Samsung a simplificat factorul de formă și procesul de procurare a conținutului, jucătorii mobili nu trebuie să achiziționeze dispozitive suplimentare pentru a rămâne pe partea de sus a jocului lor".

Produse:
Foarte apreciat pentru designul și inovația sa, cele mai recente telefoane mobile Samsung oferă jocuri de noroc, conținut de divertisment și capabilități multimedia avansate pentru consumatorii din toate cele cinci transportoare majore fără fir. Design-urile premiate de Samsung, interfețele intuitive și controalele familiare ale jocului oferă consumatorilor o experiență ideală de joc mobil:

  • VM-A680, VGA 1000, a600: Camerele integrate, jocurile încorporate și capabilitățile avansate de descărcare, combinate cu PCS Game Pad, oferă o gamă largă de experiențe de proiectare și inovare oferite de Samsung, oferind consumatorilor dispozitive simple cu un factor familial și o gamă largă de caracteristici .
  • Samsung PCS Game Pad-uri: PCS-urile de joc PCS de la Samsung, proiectate ergonomic, transformă VM-A680, VGA 1000 și a600 în unități de jocuri mobile pe care jucătorii morți vor găsi la fel de familiar ca și consola de jocuri de acasă.
  • SGH-d415: Modelul d415 se află într-o ligă proprie, cu un design distinctiv, un ecran diagonal de 2, 2 inchi, o gamă strălucitoare de 262 000 de culori și sonerii care au 64 de tone pe notă. Indiferent dacă folosiți camera integrată a telefonului pentru a prinde fotografii, înregistrați clipuri video de 15 secunde sau redați cele mai recente jocuri descărcate, utilizatorii vor experimenta un blitz plin de culoare, sunet și tehnologie avansată. (disponibil vara '04)
  • SGH-x105: Strălucitor lustruit, designul curat al lui x105 oferă utilizatorilor un ecran UFB de 65 000 de culori clare, pentru a accesa jocuri și funcții avansate de mesagerie, cum ar fi AOL® Instant Messenger