SanDisk vinde cartele de memorie pentru Siemens S65 - Mobil - 2019

Anonim

La aproximativ jumătate din dimensiunea unei ștampile poștale, SanDisk RS-MMC este unul dintre cei mai mici factori de memorie flash din lume. Un RS-MMC de 32 megabyte va fi însoțit de vânzările de telefoane mobile Siemens, care se așteaptă să ajungă la dealeri din Europa, Asia Pacific și America Latină până la 1 octombrie 2004.

"Aceasta reprezinta o victorie semnificativa a design-ului OEM pentru factorul de memorie flash RS-MMC, pe care l-am introdus recent, si suntem multumiti de faptul ca Siemens a decis sa includa cartile noastre cu acest nou telefon mobil interesant", a declarat Heinz H. Schulte, director de vânzări pentru segmentul de telefonie mobilă din Europa. "Dimensiunile minuscule ale RS-MMC, împreună cu capacitatea sa mare de stocare, sunt bine adaptate cerințelor acestui telefon avansat, plin de caracteristici." Siemens a declarat că S65 este primul telefon mobil al companiei care are o integrare Cameră de 1.3 megapixeli și cameră video.

Prezentat în luna martie la târgul CeBIT 2004 din Hanovra, Germania, Siemens S65 vine de asemenea cu o suită completă de software de afaceri, un ecran color TFT de 65k, un difuzor, o comunicație fără fir Bluetooth, mesagerie instant și sincronizare cu Microsoft Outlook și IBM Lotus Notes. Înregistratorul video filmează la 15 cadre pe secundă, iar clipurile video pot fi trimise prin e-mail, redate sau stocate pe cardul RS-MMC.

La sfârșitul lunii iulie, în cadrul liniei sale de produse mobile, SanDisk a început să vândă versiuni retail ale RS-MMC în Europa și Asia. Cardul include un extender, care îi permite să se adapteze la un slot MultiMediaCard / Secure Digital de dimensiune completă. SanDisk RS-MMC, măsurând 24 de 18 cu 1, 4 mm, este de aproximativ jumătate din dimensiunea unei cartele standard MultiMediaCard. Compania oferă, de asemenea, capacități de 64MB și 128MB pentru RS-MMC.

Piața pentru telefoanele mobile cu sloturi pentru carduri de memorie flash este proiectată să crească rapid. Firma de cercetare de piață IDC prognozează că producătorii vor vând peste 157 milioane de astfel de telefoane până la sfârșitul acestui an și că până în 2005 numărul va ajunge la 246 milioane. Conform unui raport al companiei Gartner, Inc., vânzările la nivel mondial de toate tipurile de telefoane mobile au totalizat 153 milioane de unități în primul trimestru al anului 2004, reprezentând o creștere record de 34% față de primul trimestru al anului 2003. Această piață robustă îi determină pe Gartner să prezică că vânzările de telefoane mobile vor depăși 600 milioane de unități pentru anul 2004.