Telefonul Sanyo PM-8200 este disponibil acum - Mobil - 2019

Anonim

Această actualizare a popularului telefon Sprint PCS Vision Picture SCP-8100 de către Sanyo oferă mai multe îmbunătățiri, inclusiv o rezoluție îmbunătățită, un bliț încorporat și serviciul Walkie-talkieservice Sprint, Sprint PCS Ready Link SM . Clienții au opțiunea de trei culori: albastru, roșu sau albastru. Noul telefon este disponibil la nivel național în Sprint Stores și online pentru reduceri de 129, 99 USD (SRP: 279, 99 USD).

La sfârșitul lunii martie 2004, Sprint a anunțat că mai mult de 100 de milioane de imagini și videoclipuri au fost distribuite în rețeaua sa. Sprint și Sanyo au introdus Picture Mail SM la masele cu modelul original de volum mare în luna aprilie. Până în prezent, Sprint a anunțat zece telefoane cu aparate de fotografiat în Statele Unite, conducând industria de preluare și partajare a imaginilor mobile.

"Telefonul Sprint PCS Vision PM-8200 de către Sanyo este o versiune nouă și îmbunătățită a popularului telefon Sprint PCS Vision Picture SCP-8100 de către Sanyo, unul dintre cele mai bine vândute telefoane din istoria Sprint. Sanyo nu este cunoscut numai pentru telefoane mobile de înaltă calitate, ci este și unul dintre cei mai mari producători de camere digitale și camere video ", a declarat John Garcia, vicepreședinte senior de vânzări și marketing pentru Sprint. "Prin colaborarea cu un producător cunoscut pentru fabricarea nu numai a telefoanelor mobile de înaltă calitate, ci și a camerelor digitale și a camerelor video, Sprint este convins că vom continua să vedem piața de imagini mobile din SUA".

"Noul telefon Sanyo urmează pe urmele telefonului Picture Mail original, dar cu mai multe caracteristici", a declarat Atsushi Kodera, vicepreședinte al grupului și director general al diviziei de comunicații fără fir a companiei Sanyo Fisher. "Acest set bogat de caracteristici va atrage o gamă largă de clienți care doresc un telefon care să facă mai mult. Acest telefon este ușor de utilizat, dar are funcții avansate care vor fi benefice fie pentru afaceri, fie pentru uz personal. "

Camera digitală avansată, cuplată cu capacitatea Sprint PCS Ready Link pentru comunicația walkie-talkie la nivel național și un difuzor încorporat pentru operarea fără mâini, face acest lucru "telefonul cu cameră cu mai multe". Telefonul vine și în trei culori: miez de noapte albastru și roșu. În plus față de camera video VGA, micul și elegantul telefon Sprint PCS Vision PM-8200 de la Sanyo oferă o funcție de bliț încorporată și zoom digital.

Sprint PCS Ready Link oferă clienților o modalitate rapidă și convenabilă de a comunica unu-la-unu sau cu grupuri de până la cinci persoane prin simpla apăsare a unui buton. Ideal pentru conversațiile scurte "intrați în, ieșiți", Sprint PCS Ready Link este un mod eficient și rentabil pentru a accesa rapid colegii, clienții, furnizorii, familia și prietenii oriunde în rețeaua Sprint Nationwide PCS îmbunătățită.

Telefonul Sprint PCS Vision Picture by Sanyo PM-8200 oferă, de asemenea:

 • Camera încorporată și blițul: captați imagini instantaneu cu o rezoluție ridicată, medie sau mică. Atrageți în mod convenabil un mesaj vocal personal de 10 secunde pe imaginile dvs. Salvați cu ușurință imaginile pe telefonul PC Sprint sau păstrați-le online.
 • Camera încorporată: Înregistrați fotografii digitale cu o cameră VGA încorporată (640 × 480) și obiectiv de zoom cu auto-focalizare.
 • Built-in Flash: Bliț cu cameră în 4 moduri.
 • Culori multiple ale telefonului: efectuați o declarație cu un telefon de argint, miez de noapte sau roșu. Fiecare culoare se vinde separat.
 • Opțiuni de îmbunătățire a imaginii: personalizați fotografiile cu un cadru distractiv (5 pentru a alege de la), utilizați zoomul digital, puteți prelua până la 8 fotografii multiple sau utilizați autodeclanșatorul.
 • Sprint PCS Ready Link: Acum vă puteți bucura de comoditatea comunicării rapide, stil walkie-talkie cu unul sau mai mulți utilizatori Sprint PCS Ready Link.
 • Mesaje text SMS: Acum, clienții Sprint PCS cu telefoane cu funcții SMS pot trimite și primi instantaneu mesaje text SMS în întreaga cameră sau în țară.
 • Ecran colorant plin de culoare: Vivid 1, 8 "principal și 1" culori externe Sub LCD; ambele sunt TFT și suportă 65k culori.
 • Difuzor de înaltă calitate: Deschis sau închis, funcționarea fără mâini a telefonului este ușoară prin difuzorul încorporat.
 • Imagine ID apelant extern: conectați o imagine sau un grafic descărcat la contactele din agenda telefonică internă și vedeți cine sună fără a deschide telefonul.
 • Agenda telefonică internă: Stocați până la 300 de intrări, fiecare stocând șapte numere pentru un număr total de 500 de numere și până la 300 de adrese de e-mail și adrese Web. Creați întâlniri și vizualizați-vă programul la un moment dat.
 • Limbi multiple: acceptă solicitări de limbă engleză și limitate în limba spaniolă.
 • Alarmă personală: un ceas cu alarmă care vă avertizează o dată sau zilnic. Doar setați alarma. Este atat de simplu.
 • Stil compact: clapetă 3.34 "x 1.85" x 1.02 "și doar 3.6 oz
 • Receptor universal de 2, 5 mm: găzduiește cele mai multe seturi standard de căști pentru operarea fără mâini.
 • Dual-band / tri-mode: Acest telefon poate fi utilizat și în timp ce se derulează în rețeaua Sprint Nationwide PCS îmbunătățită.
 • Durată extinsă a bateriei: bateria LiIon reîncărcabilă standard vă oferă o convorbire continuă de până la 3, 0 ore și timp de așteptare de până la 12 zile în modul digital; până la 1, 7 ore de convorbire continuă și până la 17 ore de așteptare continuă în modul analogic. Bateria LiIon reîncărcabilă extinsă vă oferă o convorbire continuă de până la 5, 38 ore și un timp de așteptare de până la 488 de ore în modul digital; până la 2, 83 ore de convorbire continuă și până la 28 de ore de așteptare continuă în modul analogic.
 • Sprint PCS Vision capabilități: Picture Mail, Sprint PCS Ready Link, mesagerie, jocuri, sonerii, economizoare de ecran, Web

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&threadid=4215