Sharp anunță seria SL-6000 - Mobil - 2019

Anonim

Mulți utilizatori au fost dezamăgiți de lipsa capacităților wireless încorporate pe linia Sharp a handheld-urilor bazate pe GNU / Linux de până acum. Ultimele intrate ale lui Sharp, cu toate acestea, iau GNU / Linux pe fir.

Seria SL-6000 include trei handheld-uri diferite. SL-6000N nu va include niciun suport wireless. SL-6000L va oferi suport 802.11b (Wi-Fi). SL-6000W va oferi atât suport 802.11b, cât și suport Bluetooth.

Pe interior, toate cele trei modele se aseamănă foarte mult cu Zaurus SL-5600. Acestea rulează pe un procesor Intel XScale de 400 MHz și sunt susținute de 64 MB de flash ROM (pentru aplicațiile instalate de operatori și de utilizatori) și 64 MB de RAM (pentru programele active care rulează). Acestea includ un panou de memorie extensibil, slot SD / MMC și un slot Compact Flash și sunt susținute de o baterie litiu-ionă reîncărcabilă, de 1500 mAh.

Cu toate acestea, noile modele includ un design nou, mai raționalizat și un afișaj color VGA, de 640 x 480, care suportă rotația zborului, văzută pentru prima oară pe SL-C760. De asemenea, ele adaugă opțiunea pentru un "manșon" cu un slot suplimentar Compact Flash și acumulator. Sharp va vinde, de asemenea, un adaptor CDMA 1xRTT Compact Flash, destinat utilizării în manșonul de expansiune pentru a lăsa slotul CF în dispozitiv liber.

Ca și în cazul Zaurii, seria SL-6000 rulează pe linia Embedex, o distribuție GNU / Linux construită în jurul mediului grafic Trolltech, Qtopia. Noua linie include, de asemenea, suport pentru stiva de software IBM WebSphere Everywhere, destinată utilizatorilor de întreprinderi care au nevoie de securitate strânsă și de acces de la distanță la baze de date corporative.

Toate cele trei unități vor fi introduse treptat pe tot parcursul perioadei apropiate și în ianuarie în Japonia. Disponibilitatea SUA este stabilită pentru primul trimestru al anului 2004. Prețurile nu sunt încă disponibile.

Sursă: Infosync, Sharp