Telefon mobil Sharp GX20 - Mobil - 2019

Anonim

Adăugați la aceasta și faptul că acest telefon subțire, cu un design clapetă, oferă de asemenea un ecran color exterior, o funcție de mesaj video și o cameră digitală încorporată care poate face fotografii în 310 000 pixeli și în perspectivă macro.
Toate acestea produc un model care face comunicarea imaginilor un alt pas mare înainte.

Japonez Sharp GX20 este succesorul Vodafone live! Sharp GX10i și a fost echipat cu o serie de caracteristici noi pentru a spori experiența comunicării mobile în sunet și imagine color. Pe lângă toate îmbunătățirile în ceea ce privește calitatea imaginii și funcțiile camerei, Sharp GX20 are, de asemenea, un buton dedicat portalului Vodafone live, astfel încât utilizatorii să poată accesa toate serviciile din
Vodafone live! chiar mai repede.

"Suntem cu adevărat încântați să putem lansa modelul Sharp GX20 pe piața suedeză. Acest model este ideal pentru toate serviciile din Vodafone live !, cu o calitate fantastică a imaginii și finisaje sofisticate ale camerei, oferă utilizatorilor cea mai mare experiență posibilă de comunicare mobilă în culori și imagini. Modelul Sharp GX20 este un exemplu clar de telefoane mobile adaptate pieței europene care se apropie din ce în ce mai mult de ceea ce există în prezent în Japonia ", afirmă Göran Mannersträle, directorul Departamentului pentru Consumatori al Vodafone.

Ecrane cu două ecrane
Sharp GX20 oferă ecrane duble în culori, atât cu ecranul principal (LCD), cât și cu ecranul exterior cu dimensiuni de ștampilă, care afișează 65, 536 de culori. Ecranul principal are nu mai puțin de 240 x 320 de puncte, ceea ce creează o calitate a imaginii extrem de clară, care este bogată în contrast și ecranul a fost, de asemenea, făcut mai mare decât în ​​modelul anterior. Ecranul exterior are o rezoluție de 60 x 80 pixeli, în care utilizatorul poate selecta, la fel ca și ecranul principal, propriul fundal și obține informații despre cine sună, precum și data și ora. Ecranul exterior are, de asemenea, o funcție importantă atunci când utilizatorul dorește să realizeze un autoportret, deoarece acesta servește, de asemenea, ca un căutător de cameră.

Camera digitală cu funcție video, perspectivă macro și lanternă Camera digitală încorporată din Sharp GX20 a fost dotată cu o serie de finesaje. Camera are rezoluție de 310 000 pixeli, trei setări de zoom și un obiectiv care poate fi setat din perspectivă macro atunci când doriți să faceți fotografii apropiate. Aparatul foto face fotografii în trei dimensiuni diferite și poate stoca aproximativ 173 de imagini mici (120 x 160 pixeli), 75 de dimensiuni medii (240 x 320) sau 37 de imagini mari (480 x 640). Telefonul mobil a fost, de asemenea, echipat cu o lampă alături de obiectiv, care ajută la aprinderea obiectelor atunci când fotografiați în condiții de iluminare slabă. De asemenea, Sharp GX20 oferă utilizatorilor posibilitatea de a înregistra videoclipuri care durează aproximativ 10-20 de secunde, care pot fi trimise ca Video-MMS la alte telefoane mobile cu funcție video sau la adrese de e-mail *.

Gamă largă de jocuri Java
Sharp GX20 este adaptat optim pentru serviciile de culoare, sunet și imagine oferite în Vodafone live! Are un buton dedicat printre chei, ceea ce duce direct la gama largă de servicii de știri, jocuri și divertisment ale Vodafone live. De exemplu, în această toamnă peste 20 de jocuri Java din gama de jocuri live în Vodafone! va fi adaptat pentru modelul Sharp GX20, iar imaginea fantastică a telefonului mobil va spori și mai mult experiența de joc mobil. Jocurile Java sunt ușor de descărcat de pe Vodafone live! portal la mobil, la un cost între 30 SEK și 50 SEK. Odată ce jocul a fost descărcat, utilizatorul îl poate juca ori de câte ori dorește. Jocurile viitoare pentru Sharp GX20 includ FIFA Football 2003 Mobile International Edition și EA Tiger Woods PGA Tour Mobile Edition.

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&threadid=2993