Shure dezvăluie căști noi pentru telefoane mobile - Mobil - 2019

Anonim

Până în prezent, piața cu cască pentru telefoane mobile a fost deservită de companii cu puțină experiență în domeniul electronicii audio de înaltă performanță. Istoria lui Shure este înrădăcinată ferm în industria muzicală și de difuzare profesională, punându-i într-o poziție unică pentru a oferi ceea ce alții nu au putut - un set cu cască care oferă o calitate excepțională a sunetului în orice mediu.

"De la începutul anului 1925, Shure a fost renumit pentru echipamentele de construcție care oferă experiențe premierul" sunetului tau ". Suntem dornici să aducem expertiza pe o piață în care clienții au fost dezamăgiți de performanța produselor disponibile, "a declarat Brian Woodland, directorul departamentului de vânzări și marketing pentru grupul de comunicații personale Shure Incorporated. Setul cu cască QuietSpot permite utilizatorilor să audă și să se audă, chiar și în setările zgomotoase care caracterizează viața de zi cu zi - pe tren, pe stradă sau în birou. Setul cu cască Shure QuietSpot utilizează o combinație de sunet de vârf al lui Shure electronice și accesorii pentru a oferi sunet remarcabil atât utilizatorului cât și apelantului.

â € ¢ Căști NoiseBlocker: Căștile QuietSpot folosesc căștile Shure în ureche, care se fixează în siguranță în interiorul urechii, blocând 20 dB sau 75% din zgomotul din fundal.

Difuzor de calitate pentru studio: setul cu cască QuietSpot este echipat cu un difuzor de ultimă oră care maximizează claritatea apelanților și
oicemail.

Kitul personalizat: setul cu cască QuietSpot vine cu o serie de mâneci interschimbabile, astfel încât utilizatorii să poată experimenta pentru a găsi soluția care se potrivește cel mai bine. Disponibile în dimensiuni mici, medii și mari, manșoanele flexibile permit plasarea ușoară, cu o singură mână, în timp ce manșoanele de spumă comprimabile se formează la ureche pentru o potrivire personalizată.

â € ¢ Microfon cu braț de anulare a zgomotului: Setul cu cască QuietSpot este echipat cu un microfon care anulează zgomotul, cu un zgomot ambient mai mic cu 66% decât microfoanele standard omnidirecționale. Elegantul