Telefonul CT66 al lui Siemen vizează tinerii - Mobil - 2019

Anonim

CT66 va fi disponibil în octombrie pentru tinerii care se bucură de culori, imagini, sunete și mesagerie în comunicarea cu ceilalți.

Siemens CT66 oferă tinerilor o varietate de capabilități de comunicare și divertisment care îi permit să rămână conectați cu colegii într-un mod distractiv, dar practic. Modelul CT66 este echipat cu un ecran color de înaltă rezoluție de până la 65, 536, o cameră CIF integrată (a) (cu bliț detașabil vândut separat) (b) și aplicații încorporate de vizualizare a imaginilor și de editare foto care permit consumatorilor să personalizeze sau editați ultima imagine pe care au făcut-o. Și dacă un mediu zgomotos sau liniștit face să vorbești greu, utilizatorii pot ține pasul cu ajutorul funcției de mesagerie instantanee (c) a lui CT66.

"Siemens CT66 face o declarație personală și îi vorbește intereselor tinerilor consumatori în ceea ce privește socializarea, distracția și participarea la un grup", a declarat Bernt Klein, vicepreședinte și director general al unității de telefoane mobile, regiunea Nord-America, Siemens Information și de comunicații mobile LLC. "Designul său modern, compact oferă consumatorilor posibilitatea de a comunica creativ cu colegii".

Cu CT66, utilizatorii au o gamă variată de opțiuni pentru a intra în contact cu familia și prietenii. În plus față de mesageria instantanee, consumatorii pot trimite mesaje vocale precum și fotografii, animații și sunete înregistrabile cu serviciul de mesagerie multimedia (MMS) al CT66 (c). Și pentru a rămâne la curent cu informațiile de contact ale programelor și prietenilor, consumatorii tineri pot utiliza capabilitățile IrDA și sincronizarea datelor telefonului pentru a urmări viața lor ocupată.

Detalii suplimentare despre produs

Detaliile produsului pentru CT66 includ o greutate de trei uncii, timp de vorbire de până la cinci ore (d), timp de așteptare de până la 250 de ore (d), baterie Li-Ion, sunet polifonic de 40 de capete, difuzor, Java ), navigare prin meniul joystick-ului și accesorii opționale, cum ar fi un bliț atașabil pentru cameră (bliț vândut separat) (b). Funcționează pe frecvențele comunicațiilor GSM (GSM) (850/1800/1900 MHz), permițându-le să fie utilizate ca telefoane mondiale.