Telefonul din seria Siemens 65 are defecțiuni software - Mobil - 2019

Anonim

Telefoanele afectate includ: C65, C65, M65, S65, SL65, precum și toate variantele furnizorilor, cum ar fi CV65, CT65, CXV65 și CXT65. Din cauza erorii software, dacă un apel telefonic este întrerupt automat deoarece bateria a coborât, melodia de deconectare ar putea începe să se joace tare. În cazuri extreme, acest volum poate duce la afectarea auzului. Cu toate acestea, acest pericol poate apărea numai dacă telefonul mobil este ținut direct la ureche în timpul redării melodiei. Cu toate acestea, pentru a exclude orice pericol de deteriorare a sănătății, Siemens recomandă dezactivarea melodiei de deconectare sau a funcției de animație de deconectare. Seria de produse de 65 a fost recepționată foarte pozitiv atât de către presa comercială, cât și de către consumatori. În afară de designul său unic pentru diferite grupuri țintă, acesta oferă, de asemenea, caracteristici complete ale echipamentului, inclusiv o funcție video, Bluetooth și o cameră megapixelă integrată - în funcție de model.

În plus, apelul telefonic ar trebui să fie oprit imediat ce apare primul semnal de avertizare "baterie descărcată". Pentru a dezactiva melodia de deconectare, utilizatorul trebuie să selecteze mai întâi elementul "Configurare" din meniu, apoi "Tonuri de apel", apoi "Mai multe melodii", apoi "Melodia de închidere" poate fi dezactivată selectând opțiunea "Oprire".

Într-un test de laborator, sa descoperit că o funcționare defectuoasă poate apărea în telefoanele mobile din seria de produse 65 în cazuri foarte puțin probabile de utilizare. Eroarea apare numai în următorul caz și în versiunea 11 sau în versiunile anterioare ale software-ului: În timpul unui apel telefonic, bateria trebuie să fi coborât în ​​așa măsură încât semnalul de avertizare care anunță utilizatorul despre această stare a trecut de trei ori spațiul de un minut. După aceasta, apelul este deconectat automat. Cu puțin înainte ca telefonul mobil să se închidă, acesta va începe să cânte melodia de deconectare, care poate fi redată la volum mare în anumite cazuri. Dacă utilizatorul încă ține telefonul la ureche în acest timp, acest lucru poate duce la deteriorarea auzului.

Siemens a dezvoltat deja un nou software de echipamente care oprește această defecțiune în telefoanele mobile din seria de produse 65. După primirea aprobării de la furnizorii de rețele, noile versiuni ale software-ului de actualizare vor fi oferite gratuit în următoarele săptămâni. Întrebările consumatorilor despre toate echipamentele vor fi trimise la www.siemens-mobile.com pe "Portalul telefoanelor mobile" din secțiunea "Customer Care" (link direct: www.siemens-mobile.com/mobilescustomercare). Orice utilizator fără acces la Internet poate contacta, de asemenea, liniile telefonice de asistență Siemens (numerele de telefon pentru fiecare țară pot fi găsite în secțiunea "Customer Care").