Siemens CL55 telefon pentru China - Mobil - 2019

Anonim

Cu acest telefon, Siemens mobile răspunde cererii puternice din China pentru telefoanele mobile clapetă, care reprezintă 55% din toate telefoanele mobile vândute acolo în septembrie.

CL55 face parte din strategia Siemens mobile de a servi piețele regionale cu propriile produse speciale. Design-conștient clienții chinezi de comunicații mobile pot opta pentru acest model în argint, rosu sau albastru. 40 tonuri de apel polifonice pot fi atribuite apelanților diferiți. Și pentru că problema Multimedia Messaging (MMS) devine din ce în ce mai populară în China, de asemenea, este disponibilă și o cameră foto închisă pentru CL55.

Telefonul va fi lansat pe piață în noiembrie. Acesta suplimentează CL50 de la Siemens mobile, un alt telefon mobil cu clapetă, care este, de asemenea, adaptat preferințelor asiatice.

Cu 250 de milioane de utilizatori de telefoane mobile, China este cea mai mare piață de comunicații mobile din lume. Clienții operatorilor de telefonie mobilă pot alege dintr-o selecție de peste 200 de dispozitive.

Aproximativ 40% din toate telefoanele vândute afișează culori recent prezentate: aceasta demonstrează cererea puternică care există în China pentru întregul spectru de produse, de la telefoane simple de intrare până la dispozitive multimedia de ultimă generație. De la începutul anului, Siemens mobile a introdus 16 modele de telefoane mobile în China. Noua colectie de telefoane Xelibri a fost prezentata saptamana trecuta la show-ul Fashion Rocks Shanghai. Sliderphone-ul SL55 a fost deosebit de popular: în al treilea trimestru, aproape unul din zece telefoane de la Siemens vândute în Asia a fost SL55.

În perioada iulie-septembrie, Siemens mobile și-a mărit cota de piață în China de la cinci la șase la sută.

Siemens Mobile Information and Communication (Siemens mobile) oferă o gamă completă de soluții mobile, inclusiv dispozitive mobile, infrastructură și aplicații. Dispozitivele includ telefoane mobile, module wireless, organizatori mobili și telefoane fără fir, precum și produse pentru rețele wireless de domiciliu. Portofoliul de infrastructură include tehnologii de rețea GSM, GPRS și 3G mobile de la stații de bază și sisteme de comutare la rețele inteligente, de exemplu pentru servicii preplătite. Aplicațiile mobile acoperă soluții end-to-end pentru mesagerie, servicii bazate pe locație sau plată mobilă. Pentru fiscal 2002 (30 septembrie), Siemens mobile a înregistrat vânzări de 11 miliarde EUR și a angajat aproximativ 28 600 de persoane din întreaga lume.

Poze și discuții trebuie găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&postid=21131