Siemens lansează o nouă linie Gigaset - Mobil - 2019

Anonim

Grupul Siemens pentru Informație și Comunicații (Siemens mobile) anunță astăzi lansarea a patru noi telefoane fără fir fără fir în Brazilia. Gama este concepută pentru a satisface o gamă largă de nevoi de comunicare la domiciliu. Fiecare are tehnologia avansată a Siemens, combinată cu stilul și comoditatea pe care consumatorii le așteaptă de la telefonul lor la domiciliu.

Gigaset S4010
Gigaset S4010 este un telefon de acasă avansat și super-eficient pentru consumatorul exigent și cu tehnologie, care este modalitatea ideală de a păstra legătura cu familia și prietenii. Este ușor de manevrat și intuitiv de manipulat, cu un meniu de text clar. De asemenea, are o gamă largă de caracteristici care îl vor face un instrument de comunicare indispensabil. Un avantaj major al modelului Gigaset S4010 este standardul digital de voce de 2, 4 GHz, care asigură că conversațiile sunt întotdeauna cristaline.

Telefonul include un director cu până la 20 de nume și numere, o listă de apeluri nepreluate pentru 30 de intrări și o listă de reapelare pentru ultimele cinci numere sau nume, ceea ce înseamnă că nu există niciodată un motiv să pierdeți un apel important. Pentru o mai mare flexibilitate permite utilizatorului să transfere apeluri și să aibă o conferință cu până la trei părți. Până la patru telefoane pot fi conectate la o singură bază, ceea ce înseamnă că beneficiile Gigaset S4010 sunt întotdeauna aproape de mână. În plus, este posibil să vorbești intern gratuit.

Prezentat în albastru atractiv la miezul nopții, acest telefon versatil oferă, de asemenea, o gamă de 10 melodii diferite de sonerie și poate fi chiar folosit ca un ceas cu alarmă. În plus, aspectul elegant și ergonomic îl transformă într-un accesoriu elegant pentru casa modernă.

Gigaset CL4010
Pentru cei care caută un telefon flexibil pentru uz familial, nu căutați decât Gigaset CL4010. Acest telefon fără fir wireless ușor de utilizat vine cu o gamă largă de funcții utile pentru viața de familie ocupată. Până la trei receptoare pot fi conectate prin intermediul unei singure stații de bază, ceea ce face posibilă menținerea conexiunii oriunde v-ați afla în casă.

Datorită identificării apelantului, este ușor să vedeți instantaneu pe ecran care sună sau a sunat în lipsă. Pentru cei cu o viață socială ocupată, până la 20 de nume și numere pot fi stocate în directorul pentru acces ușor. Și vă puteți baza pe standardul de voce digitală de 2, 4 GHz pentru a vă asigura că puteți auzi întotdeauna în mod clar conversațiile.

În timp ce dispune de un meniu ușor de utilizat, oferă și un nivel ridicat de control, indicând ultimele 20 de apeluri pierdute și permițând reapelarea ușoară a ultimelor cinci numere care au fost formate. Pentru a vă asigura că numerele de telefon preferate sunt mereu aproape de mana, directorul VIP încorporat permite stocarea a până la 6 numere, astfel încât acei oameni importanți să poată fi contactați apăsând un singur buton - simplu! Cu o varietate de cinci melodii și o varietate de limbi (portugheză, spaniolă, engleză și franceză) incluse în meniu, acesta poate fi personalizat pentru a se asigura că se potrivește perfect.

Gigaset CL4010 este disponibil într-o combinație de albastru de miezul nopții și topaz metalic, un aspect contemporan pentru un produs care este chiar până la minut. Ca și în cazul celorlalte produse, consumatorii pot avea încredere în produsele de înaltă calitate pe care Siemens le-a recunoscut.

Gigaset C4000
Pentru consumatorii care caută simplitate și o gamă largă de caracteristici utile, Gigaset C4000 este soluția perfectă. Acesta permite utilizatorului să meargă și să vorbească fără restricționarea firelor, iar tastatura sa clară va asigura că efectuarea de apeluri este simplă și plăcută. Datorită standardului digital de 2, 4 GHz, calitatea vocii pe telefon este excelentă.

Gigaset C4000 beneficiază de un director de 10 numere, ceea ce înseamnă că utilizatorul poate stoca numere importante și apoi le poate accesa rapid și ușor. În plus, cu Identificarea apelantului, este ușor să vedeți imediat cine a sunat sau a sunat în lipsă. Aceste caracteristici sunt ușor de operat cu meniul simplu și intuitiv încorporat. Prezentat în albastru închis, cu o tastatură de argint elegant, designul său contemporan va completa orice cameră din casă.

Siemens A4000
Siemens A4000 este un telefon analogic de 900 MHz conceput pentru acei consumatori care doresc să experimenteze pentru prima dată libertatea și flexibilitatea pe care telefonul fără fir le poate oferi. Simplu de utilizat și cu standardele ridicate ale Siemens, este un produs pe care consumatorul se poate baza. Dispune de o rază de interior de până la 50 de metri și o gamă exterioară de până la 300 de metri de basestation, oferind utilizatorului posibilitatea de a se deplasa liber în casă și grădină în timp ce vorbește la telefon.

Pentru mai multă comoditate, telefonul oferă o mufă pentru căști și o apelare rapidă pentru 10 numere, ceea ce înseamnă că este ușor să stocați cele mai utilizate numere și să intrați rapid în contact cu oamenii. Pentru a face viața mai ușoară, ultimul număr format este stocat pentru reapelare rapidă și ușoară. Disponibil fie în miezul nopții albastru, fie în ghețarul verde, va oferi un plus elegant pentru orice casă.

Clemens Joos, președintele Produselor fără fir, Grupul Siemens pentru Informare și Comunicații Mobile, a declarat: "Suntem încântați să avem patru produse interesante de lansat în Brazilia, o piață cheie pentru Siemens. Cred că prin noile noastre telefoane prezentăm produse care sunt ideale pentru consumatorii care solicită calitate, design și valoare pentru bani combinate. Siemens ca o companie se mândrește cu standarde înalte de inginerie și sunt convins că fiecare dintre aceste produse va oferi consumatorilor soluția de comunicare la domiciliu care se potrivește cel mai bine nevoilor lor. "

Gigaset C4000, Gigaset CL4010 și Gigaset S4010 sunt disponibile pentru achiziționare începând din septembrie 2003. Siemens A4000 va fi disponibil începând cu octombrie 2003. Toate cele patru telefoane pot fi achiziționate de la retaileri Siemens Gigaset sau online de la
//www.my-siemens.com

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=5d844ceac18fd0e8751131f40b1c9981&threadid=2785