Siemens lansează noul telefon mobil S66 - Mobil - 2019

Anonim

Disponibil în octombrie, S66 este primul telefon Siemens cu o cameră video integrat de 1, 3 megapixeli și o cameră video pentru lucru și joc. Indiferent dacă utilizatorul înregistrează un moment minunat în sport sau captează primii pași ai copilului, camera S66 va oferi momentele de claritate strălucitoare pe ecranul color, de înaltă rezoluție, de până la 65, 536 de culori TFT. Transfocarea digitală în cinci pași aduce acțiunea aproape, iar capacitatea înregistratorului de a captura până la 15 cadre pe secundă ajută la filmarea momentelor în desfășurare, secunde pe secundă.

Atunci când este timpul să mergeți la mâini libere, consumatorii pot utiliza tehnologia Bluetooth integrată S66 pentru a comunica fără fir sau pentru a trimite imagini către dispozitive Bluetooth compatibile din apropiere, cum ar fi calculatoarele și telefoanele mobile. De asemenea, pot profita de capacitatea Bluetooth a telefoanelor prin achiziționarea unui set cu cască Bluetooth Bluetooth sau a unui set auto Bluetooth, pentru a evita existența unor cabluri suplimentare. Păstrați legătura cu calendarul de la biroul de acasă și în cutie este simplu, prin sincronizarea S66 cu Microsoft Outlook și Lotus Notes prin intermediul unor echipamente compatibile echipate cu infraroșu, USB sau Bluetooth.

Schimbul de momente personale importante cu fotografii, sunete sau clipuri video este ușor prin MMS și e-mail. Pentru deplasarea simplă și rapidă către prieteni sau membri ai familiei, utilizatorii pot tasta un mesaj instant sau SMS. Pentru o doză de distracție, consumatorii se pot bucura de jocurile 3D, utilizând navigarea încorporată în joystick. Slotul cardului de memorie integrat (RS-MMC) al telefonului permite, de asemenea, utilizatorului să stocheze și să transfere cu ușurință fotografii și fișiere către alte dispozitive sau computere care au un slot MMC compatibil. Un 32 MB RS-MMC este inclus gratuit la telefon, permițând consumatorilor să înceapă imediat stocarea fișierelor. Dacă este utilizat exclusiv pentru stocarea fotografiilor, o cartelă de memorie de 32 MB poate stoca, de obicei, până la 150 de fotografii realizate la rezoluția de 1, 3 megapixeli.

"S66 reflectă echilibrul ideal între frumusețea artei și precizia tehnologiei", a declarat Bernt Klein, vicepreședinte senior și director general al unității de telefoane mobile, regiunea nord-americană, Siemens Information and Communication Mobile LLC. "Actualul consumator din prezent se așteaptă la tehnologia de calitate în telefoanele mobile și împachetăm acel tip de tehnologie într-un pachet care prezintă clasă și sofisticare".

Modelul S66 este fabricat din materiale galvanizate premium cu finisaj de argint de înaltă calitate. Funcționează pe frecvențele de comunicații mobile (GSM) 850/1800/1900 MHz, făcându-l un companion global pentru călătorul internațional. Detaliile suplimentare ale produsului includ o greutate de 3, 5 uncii, timp de vorbire de până la cinci ore, timp de așteptare de până la 250 de ore, baterie Li-Ion, sunet polifonic de 40 de capete, difuzor, jocuri Java și accesorii opționale, cum ar fi un bliț atașabil pentru aparatul foto (blițul se vinde separat).