Siemens intros 3G - U15 - Mobil - 2019

Anonim

Este echipat cu funcții multimedia cum ar fi înregistrarea video, transmiterea de imagini și video, precum și un player MP3. Adăugând o atingere de glamour în lumea 3G, designul său este sculptat pentru a se asigura că U15 este dorit la fel de mult pentru aspectul său ca și tehnologia sa.

Siemens U15 este echipat cu 2 camere VGA și 3x zoom digital pentru a captura sau înregistra imagini mai detaliate. Atunci când este cuplată cu telefonia video, acest telefon aduce eficiență și viteză afacerii, permițând utilizatorilor să discute și să rezolve problemele în mișcare, în timp real. Cu abilitatea de a transfera fără probleme între rețelele UMTS și GSM, modelul U15 oferă o experiență fără probleme a utilizatorilor, iar funcționalitatea tri-band îi menține pe cei care călătoresc în afaceri aproape de oriunde în lume.

Suita bogată de aplicații este construită pentru consumatori care își apreciază timpul de nefuncționare la fel de mult ca orele de lucru și este susținută de o memorie internă de 64 MB, care permite stocarea mai multor fișiere pentru referință. MP3 player-ul permite utilizatorilor să pună o coloană sonoră la călătoriile lor, iar iubitorii de sporturi de streaming video pot vedea cele mai recente rezultate obținute live pe telefoanele lor, iar fanii de film pot descărca remorcile și știrile de la un singur buton.

Rudi Lamprecht, membru al consiliului de administrație al Siemens AG și președinte al Siemens Information and Communication Mobile, a explicat: "U15 va aduce posibilitățile interesante ale 3G pentru o audiență mai largă. Nu numai că combină întreaga gamă de aplicații 3G într-un singur telefon, dar ne-am concentrat pe design pentru a vă asigura că aspectul telefonului este cu adevărat atrăgător. Cred că niciun alt telefon 3G nu este la fel de elegant ca U15. Este într-adevăr tehnologia mobilă la cele mai bune și suntem mândri că l-am lansat astăzi

Noile aplicații pot fi descărcate, schimbate și partajate folosind Java, permițând U15 să fie adaptat cerințelor specifice utilizatorilor. Siemens mobile oferă, de asemenea, 3 programe preinstalate, inclusiv "exclusiv" versiunea mobilă a jocului de strategie "ANNO 1503" și "worldmate", partenerul perfect pentru călătorii de afaceri care oferă informații despre fusul orar global, previziuni și hărți.

Siemens mobile este bine plasat pentru a conduce piața 3G ca unic producător pentru a lucra în întreaga industrie, furnizând infrastructură, rețele și servicii de date mobile clienților și consumatorilor. Conceput folosind expertiza tehnica bogata si cunoasterea tehnica a acestei industrii, U15 este un plus incitant pentru portofoliul Siemens mobile.

Gama de accesorii completează talentele modelului U15, incluzând un set cu căști Bluetooth ™ pentru comunicații fără fir și căști stereo pentru o calitate ridicată a sunetului. Pentru o mai bună comoditate, Siemens oferă de asemenea un încărcător practic de birou, un cablu de date USB, încărcător de mașină, încărcător de călătorie și o baterie Li-Polymer 800mAh.

Receptorul va fi disponibil în piețele gata de rețea UMTS din noiembrie 2003. Acestea includ Austria, Germania, Italia, Portugalia și Marea Britanie.

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&threadid=3103