Siemens lansează telefonul mobil A65 - Mobil - 2019

Anonim

Cu tasta de navigare cu 4 căi, ușor de utilizat, un ecran color de 4K și camera opțională cu blitz, camera A65 este perfectă pentru cei care au nevoie de o comunicație mobilă simplă și ușoară, dar multifuncțională.

Oferind un design contemporan modern, A65 oferă capabilități de mesagerie multimedia găzduite într-un telefon ușor de utilizat, pentru a asigura comunicarea cea mai confortabilă și mai ușoară. Tastatura clară, structurată și designul ergonomic actual permit utilizatorilor navigarea și operarea confortabilă a telefonului. Fiind singurul telefon din portofoliul de clasă A care oferă o cameră video cu clip cu ușurință, cu bliț integrat, telefonul A65 oferă tuturor utilizatorilor posibilitatea de a urmări tendința MMS, profitând de toate capabilitățile de mesaje complete.

Disponibil în două culori - Silver Sparkling și Mystery Silver, modelul A65 este ușor (76, 3 g) și elegant, dar perfect pentru cei care solicită un instrument de comunicare mobilă complet funcțional.

Utilizatorii își pot personaliza A65 descărcând o selecție de tonuri de apel polifonice - ceea ce face să se audă la fel de bine cum arată. Divertisment este, de asemenea, ridicat pe lista de caracteristici ale Siemens A65, cu o serie de jocuri, cum ar fi Magic Pictures și Stack Attack Junior sau alte jocuri folosind tehnologia Java.

Telefonul oferă 250 de ore de așteptare și 5 ore de convorbire. Telefonul este disponibil cu o gamă de accesorii originale Siemens originale. Accesoriile includ cutii de transport elegante, o varietate de încărcătoare, cum ar fi încărcătorul de birou, călătoria sau încărcătorul mașinii Plus cu conectorul pentru căști și pentru a vorbi în mișcare în mișcare, sunt disponibile o serie de accesorii diferite. Acestea includ Headset Purestyle proiectat în mod elaborat, precum și kitul flexibil Car Kit Portable ca soluție în mașină

Telefonul va fi disponibil în Europa, Asia, America Latină și America de Nord din septembrie 2004. Prețul va fi disponibil la nivel local.