Siemens mobile lansează o mare valoare A60 - Mobil - 2019

Anonim

Lansat astăzi la www.siemensmobilelaunch.com, versatil și simplu de utilizat A60 este un telefon tri-band cu aspectul îndrăzneț și un ecran color de 4, 096. Completat de o varietate de carcase CLIPit schimbabile și care oferă 16 tonuri de apel polifonice, A60 are o varietate de echipamente și coloane sonore. Ușoare, telefonul cântărește doar 85 de grame - asigurându-vă că se potrivește în buzunar la fel de ușor ca și slotul în viața ta. Și datorită timpului de convorbiri masiv de 5 ore și a timpului de așteptare de 250 de ore, A60 este un link sigur pentru lumea ta.

Telefonul A60 vă permite să comunicați cu ușurință cu un grup de prieteni simultan, indiferent dacă alegeți să utilizați serviciul SMS de lungă durată sau serviciul de mesaje EMS (Enhanced Message Service). Comunicatorii creativi pot adăuga diferite sunete, imagini și animații pre-instalate. Și mai sunt multe disponibile pentru descărcare la www.my-siemens.com/city prin browserul inteligent WAP 1.2.1 al lui A60.

Rudi Lamprecht, membru al consiliului de administrație al Siemens AG și președinte al Siemens Information and Communication Mobile, a declarat: "A60 este primul telefon care aduce cu adevărat culoare pe piața masivă. Și, în ciuda faptului că este un telefon la nivel de intrare, acesta are un set de caracteristici largi, care poate fi personalizat grație browserului WAP. Consumatorii se vor bucura cu siguranta sa-l foloseasca - A60 este colorat, usor si extrem de fiabil.

A60 vine cu o gamă largă de accesorii originale Siemens pentru a permite comoditatea oriunde te afli. Pe lângă cele șase carcase CLIPit la modă, există o căști PTT, diverse încărcătoare și cabluri de date, o baterie suplimentară și un caz practic de tur. În plus, există o gamă largă de soluții pentru mașină, inclusiv: un kit de mașină Comfort, care vine cu un suport modular din două părți pentru a se adapta cu ușurință la majoritatea telefoanelor mobile Siemens; un Kit Kit portabil flexibil; un pachet de mașini de bază; și de asemenea un Titular mobil.

Telefonul va fi disponibil în Europa din octombrie 2003.

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&threadid=3007