Siemens să integreze BlackBerry în telefoane - Mobil - 2019

Anonim

Siemens și RIM vor lucra împreună pentru a oferi capabilități integrate de conectivitate a datelor pe telefoanele mobile Siemens utilizând aplicațiile BlackBerry pentru e-mail, calendar și browser. Siemens intenționează să introducă un telefon compatibil BlackBerry, bazat pe propria sa platformă 65 pentru telefoane mobile, în al patrulea trimestru al anului 2004.

Programul de licențiere BlackBerry Connect ™ al RIM va ajuta Siemens să-și permită telefoanele mobile să se conecteze la aplicațiile de e-mail și corporative prin intermediul BlackBerry Enterprise Server ™ folosind aceeași arhitectură și infrastructură wireless securizată și bazată pe push-push care în prezent suportă mii de companii și organizații guvernamentale lumea. Companiile intenționează, de asemenea, să colaboreze pentru a permite telefoanelor mobile Siemens să se conecteze la serviciile BlackBerry Web Client pentru persoane fizice și întreprinderi mai mici.

"Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu RIM pentru a integra experiența BlackBerry cu telefoanele mobile", a declarat Thorsten Heins, președintele Telefoanelor mobile din cadrul grupului Mobile Information and Communication Mobile (Siemens mobile). "Clienții noștri doresc simplitate, putere și stil într-un singur dispozitiv, iar serviciile unice bazate pe push BlackBerry vor oferi utilizatorilor acces permanent la informații importante."

"Suntem încântați să colaborăm cu Siemens pentru a oferi aplicații de e-mail, calendar și browser BlackBerry pe telefoanele mobile Siemens", a declarat Don Morrison, Chief Operating Officer la Research In Motion. Conectivitatea BlackBerry pe telefoanele mobile Siemens va permite utilizatorilor să rămână conectați cu aplicațiile de e-mail și alte aplicații de date și să permită departamentelor IT și operatorilor de transport să-și mobilizeze investițiile existente în platforma BlackBerry. "

Siemens intenționează să introducă un telefon compatibil BlackBerry, bazat pe platforma sa de telefoane mobile 65, în al patrulea trimestru al anului 2004. Platforma 65 este ultima platformă Siemens pentru telefoane mobile. Compania a introdus recent o varietate de telefoane bazate pe această platformă puternică pentru mesagerie multimedia bogată, inclusiv capabilități digitale video și foto.