Sony Ericsson anunță telefonul Z600 - Mobil - 2019

Anonim

Z600 este primul telefon GSM / GPRS cu clamshell cu carcasă frontală și spate schimbabilă și are, de asemenea, o cameră integrată și un ecran color.
Sony Ericsson a introdus o nouă caracteristică numită QuickShare cu telefonul T610, proiectat pentru a împărți rapid fotografiile cu alți utilizatori. Două apăsări și o fotografie sunt efectuate, șase apăsări și imaginea este trimisă destinatarului. Modelul Z600 dispune de o cameră încorporată, un afișaj TFD color pe 16 biți și o gamă largă de aplicații imagistice. Pe lângă QuickShare, este de asemenea posibil să faceți schimb de imagini de la Z600 direct printr-o conexiune Bluetooth sau chiar să trageți și să plasați imagini pe un PC.

Capacele din față și din spate sunt disponibile ca accesorii și se găsesc într-o serie de culori și modele care permit proprietarilor să controleze exteriorul dispozitivului. Tema personalizării este continuată pe interiorul telefonului cu afișajul color mare pentru teme, imagini sau imagini de fundal. Telefonul vine cu teme preîncărcate care corespund tuturor capacelor standard, iar teme suplimentare vor fi disponibile pentru descărcare din secțiunea Fun & Downloads de pe site-ul Web Sony Ericsson.

Un al doilea afișaj din partea exterioară a telefonului afișează informații precum ID-ul apelantului, ora, starea rețelei și starea bateriei. Z600 are și un difuzor dedicat pentru sunetul polifonic de 32 de voce, care reproduce tonuri de apel muzicale și mărește efectele sonore ale jocurilor mobile. Pentru producătorul aspirant de muzică, există funcția Music DJ, un instrument de creare a muzicii pe 4 piste, cu care consumatorii își pot crea propriile semnale de apel și le pot trimite și prietenilor.

Z600 vine cu mai multe jocuri încorporate, cel mai notabil V-Rally2, recunoscut din consolele de jocuri. Permite atât modurile single player, cât și cele multiplayer prin Bluetooth. Telefonul suportă atât motoare de jocuri Java, cât și Mophun, dintre care cele din urmă se regăsesc în alte câteva telefoane Sony Ericsson. Tastatura Multi-Action permite apăsarea simultană a tastelor, de exemplu pentru a muta și a fotografia simultan. Pentru gamerul mobil dedicat, există, de asemenea, un nou accesoriu pentru console de jocuri, Gameboard EGB-10, care se leagă de telefon.

Z600 pretinde până la 200 de ore de așteptare sau 6 ore de convorbire, și cântărește la o bucată de 110g.

Sursă: Infosync