Sony Ericsson lansează modelul P900 - Mobil - 2019

Anonim

Cu îmbunătățiri semnificative cum ar fi capacitatea de înregistrare video, ecran tactil color de 65K și memorie sporită, P900 nu este doar un telefon cu cameră de înaltă calitate, ci oferă și funcții PDA / organizator complete, precum și o experiență bună în jocuri.

Au precedat lansarea unor zvonuri persistente cu privire la urmărirea succesului P800, demonstrând interesul deosebit pentru oferta de smartphone-uri Symbian bazată pe Symbian în rândul dezvoltatorilor de aplicații și de conținut, corporațiilor și consumatorilor. Gama largă de aplicații disponibile pentru descărcare transformă telefonul P900 într-un dispozitiv care poate face mult mai mult decât efectuarea de apeluri vocale, mărind astfel valoarea acestuia atât pentru consumatori, cât și pentru operatori. P900 se bazează pe Symbian OS v7.0 și pe interfața UIQ stabilită. Symbian este cel mai vândut sistem de operare pentru smartphone-uri.
Includerea unui înregistrator video este un plus semnificativ pentru facilitățile multimedia ale modelului P900. Este o cameră foto VGA și poate înregistra și clipuri video atâta timp cât permite memoria. Utilizează dimensiunea imaginii QCIF cu compresie video MPEG4, care este standardul acceptat de 3GPP. Un clip video este de aproximativ 1 MB pe minut și poate fi inserat în mesaje MMS; de asemenea, videoclipul care a fost transmis către P900 din altă parte poate fi inserat într-un mesaj MMS. P900 este un produs QuickShare, care încorporează principiul de utilizare ușoară pe care Sony Ericsson la introdus pentru prima oară în T610. QuickShare "a câștigat laudele consumatorilor pentru a fi cea mai inteligentă modalitate pentru imaginile mobile de pe piață. Nu numai că poate fi făcută o fotografie cu doar două clicuri, este ușor și intuitiv să partajați imagini între telefon, un PC și alte dispozitive de consum - fie prin Bluetooth, prin infraroșu sau prin cablu, fie prin rețelele de telefonie mobilă cu MMS sau e-mail.

P900 va incepe livrarea catre pietele EMEA si APAC in T4, pentru SUA in T1, iar P908 va incepe livrarea in China in primul trimestru.

Vizionarea imaginilor și a videoclipurilor pe P900 este o plăcere; ecranul P900 a îmbunătățit adâncimea de culoare, adică 65, 536 de culori, comparativ cu 4, 096 de culori în modelul P800, iar imaginile pot fi vizualizate pe întreaga dimensiune a ecranului și în modul ecran lat. Acest lucru face ca P900 să fie un dispozitiv extrem de apt atunci când vă relaxați. Există o gamă largă de jocuri descărcabile Java și Mophun pentru telefon și inclus pe CD este jocul foarte popular de curse V-Rally1, într-o ediție 3D, care ia jocurile mobile la un nou nivel care nu a fost văzut până acum. JogDial ™ este utilizat pentru a accelera și împreună cu sunetul polifonic, căștile stereo și detaliile peisajului 3D; jocul se apropie de o experiență de joc de tip consola.

Memoria flash a crescut de la 32 MB la 48 MB ram și acest lucru a crescut memoria de utilizator disponibilă de până la 16 MB. Spațiu suplimentar de stocare este disponibil prin utilizarea Memory Stick Duo. Un card de memorie 32 MB este inclus împreună cu P900, iar suporturile de memorie de până la 128 MB sunt acceptate, ceea ce face ușor crearea unei biblioteci de muzică sau video pe mai multe Memory Stick-uri. Videoclipurile private de acasă pot fi reduse cu ajutorul aplicației Packet Video Recorder de pe PC, astfel încât să puteți afișa instantanee prietenilor și rudelor din vacanța dvs. de vacanță. P900 dispune de un music player complet MP3 și oferă, de asemenea, o selecție de semnale inovatoare de sunet MP3.

Browserul P900 acceptă tipuri de conținut HTML, WAP și cHTML într-un singur browser. Browserul Opera, mult apreciat, care este proiectat să afișeze practic toate paginile Web de pe Internet, apare pe un CD cu P900 sau poate fi descărcat pe www.sonyericsson.com. Când vizualizați conținut Internet prin intermediul acestui browser, paginile sunt reformatate pentru a se potrivi în interiorul lățimii ecranului și elimină nevoia de derulare orizontală, oferind o experiență rapidă și plăcută de navigare mobilă.

Începând de astăzi, există și servicii de actualizare a telefonului on-line de la sonyericsson.com. Acestea permit consumatorilor să descarce ultima versiune a software-ului telefonului direct pe telefon fără a fi nevoie să viziteze un centru de service. CD-ROM-ul inclus împreună cu modelul P900 oferă o selecție generoasă de aplicații software și de aplicații pentru productivitate, conectivitate și divertisment.