Sony Ericsson dezvăluie telefonul mobil T226 - Mobil - 2019

Anonim

Conceput pentru simplitate, cu un accent puternic pe caracteristicile pe care consumatorii le acordă prioritate, Sony Ericsson T226 are meniuri desktop acces ușor pentru acces rapid la jocuri distractive, tonuri de apel și mesaje ilustrate.

"T226 este special conceput pentru utilizatorii care doresc un telefon elegant și accesibil, care să conțină funcții avansate și funcționalitate, fără eticheta de preț scump", a declarat Suzanne Cross, Product Marketing Manager Sony Ericsson în America de Nord. "T226 este alegerea inteligentă pentru utilizatorii mobili care caută un telefon agil, care nu este doar ușor de utilizat, ci și distractiv."
Fie că sunteți la școala unui copil, fie că vă petreceți o vacanță de familie, acest telefon ușurează accesul utilizatorilor și împărtășirea distracției prin mesajele foto. Împreună cu accesoriul comuniCamTM MCA-25, camera T226 permite utilizatorilor să capteze, vizualizeze și să trimită fotografiile fie către computerul destinatarului, fie către un telefon mobil compatibil.

Modelul T226 este ușor și compact și oferă un ecran color bogat, a cărui ecran LCD cu densitate ridicată de pixeli permite o vizualizare avansată a imaginii și o experiență impresionantă de joc mobil.

Cu ID apelant imagine ca caracteristică standard a T226, utilizatorii văd nu numai numărul de telefon, ci și fotografia apelanților lor. Telefonul se poate dubla ca difuzor atunci când este conectat la suportul pentru birou Sony Ericsson CSS-20 pentru momente de acasă sau în birou, atunci când este necesar un apel fără comenzi manuale.

Experiența distractivă este îmbunătățită de sunetul polifonic bogat, de 32 de tone, care salută utilizatorii cu un difuzor separat doar pentru tonurile de apel. T226 permite chiar utilizatorilor să înregistreze vocea proprie și să o folosească ca ton de apel. Pentru jocuri, utilizatorii vor aprecia distracția adăugată a unui joystick cu cinci direcții pentru jocul mobil îmbunătățit. Utilizatorii T226 pot beneficia de avantajele motorului de jocuri Mophun al telefonului pentru cea mai largă selecție de jocuri de colorat descărcabile.

Unitatea Sony Ericsson T226 este compactă, măsurând doar 3, 9 x 1, 7 x 0, 75 inci și cântărind doar 2, 6 uncii. Are o durată de viață ridicată a bateriei, având o durată de convorbire de 7, 5 ore și o durată de așteptare de 275 de ore. T226 este un telefon GSM / GPRS cu bandă duală de 850/1900 MHz și va fi disponibil în comerț în T3 2003 în America; camera MCA-25 CommuniCam ™ și accesoriile de birou pentru birou CSS-20 sunt comercializate separat.